wodnik.szuwarek1 Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 Witam Nie wiem czy coś się da odczytać z tej blaszki Widoczne jest chyba imię i nazwisko . Numer chyba jednostkiR 37 . Czy ktoś to może odczytać.Jak można oczyścić tą blaszkę z tego białego osadu .
MK Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 eksplorator16 pomylił po prostu epoki - II Rzeszę z III.
wodnik.szuwarek1 Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 Witam Nie wiem czy coś się da odczytać z tej blaszki Widoczne jest chyba imię i nazwisko . Numer chyba jednostkiR 37 . Czy ktoś to może odczytać.Jak można oczyścić tą blaszkę z tego białego osadu .
maxikasek Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 kawałek pruskiego nieśmiertelnika. Nazwisko Schmidt.
wodnik.szuwarek1 Napisano 31 Październik 2008 Autor Napisano 31 Październik 2008 To jest na pewno nieśmiertelnik pruski nie wiem czy zbierasz gazetę ODKRYWCE ale w numerze 60 z stycznia 2004.Jest tam artykuł o nieśmiertelnikach i tam jest pokazany taki sam nazywa grawerowany wz 1915 .U mnie nie widać dziurki na sznurek bo się w ziemi skorodowała i dlatego myślisz ze to nie jest nieśmiertelnik to tylko połówka blaszki . Na tym nieśmiertelniku jest numer R 37 TO CHYBA OZNACZ 37 PUŁK
wykop39 Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Przydało by sie lepsze foto , na cały przedmiot z góry, wtedy bedzie bardziej widać czy to nieśmiertelnik ... zdrów
wodnik.szuwarek1 Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 To jest nieśmiertelnik ale połówka .
Pytanie
wodnik.szuwarek1
Witam Nie wiem czy coś się da odczytać z tej blaszki Widoczne jest chyba imię i nazwisko . Numer chyba jednostki
R 37 . Czy ktoś to może odczytać.Jak można oczyścić tą blaszkę z tego białego osadu .
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.