Skocz do zawartości

I wojna i nie tylko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tam nie narzekam Tomku, jak dla mnie to się udał wypad.
Nie tylko kolor jest ciekawy ;) A więc wyszedł :
bagnet do manka - a raczej smutne resztki bagnetu które nie mniej jednak wyglądają klimatycznie, drewno zdrowe,
pochwa wz 1888, saperka aw, masa okuc roznej masci, w tym kolejne okucia od kolby. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Z dziś.
W miejscu pobojowiska z I wojny św, trafiłem pozycje z II - całkowicie przypadkiem.
I tak wyszly; luska od pantery lub jakiegos dziala ( widzialem juz takie ), luska od flaka i co było hitem dnia ponad 100 lusek od Berdana z 1 dołka a drugie tyle zostało w lesie + zapal m8:)

Te luski cieszą.
Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano
michal123456789 zadowolony jesteś z zakupna Proximy?? bo tez chcem sobie kupić ją. A wiekszość fantów co pokazujesz jest z poszukiwań proximą czy tego drugiego wykrywacza?
Napisano
Z carskich fantów prawie nic, albo nic nie mieli albo gubić nie mogli i nie gubili ;d u nas jak guzik carski znajde to jest szok. Same aw, wegry, czasem prusy.
Aczkolwiek znajomy znalazł 1 licznyj znak ale mu wypadł z kieszeni i teraz jeździ w to miejsce bez przerwy ;D ja tak zrobiłem z pierwszą klamerką. Tak to jest jak sie zaczyna. Wstyd sie przyznawać ;D
  • 6 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie