Prezes14 Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Witam.Chciałbym kupić wykrywkę na zarówno militarkę jak i drobnicę, zależy mi żeby zasięg był dobry i dyskryminacja bo mam dość kopania żelastwa.Co wybrać ? Podajcie nazwę wykrywki i za ile można ją kupić nową jak i używaną.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes14 Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 aha zapomniałem dodać- chodzę jak narazie z HS3 z średnią cewką.Dyskryminacja żałosna, zasięg ok więc może cos na drobnicę ? ACE 250 ? jak myślicie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal16 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Witam. Ja osobiście posiadam ACE 250 i jestem z niego zadowolony , ja kupiłem nowy za 650 zł .Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes14 Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 dzięki za odpowiedź michal16.wiem że ace 250 jest idealny na drobnicę a jak u niego z zasięgiem ? podasz jakieś przykłady ? np jaką monetkę na ile, łuskę na ile ? jakby ktoś mogł to pisać jestem ciekawy tego.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seeker Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Będzie łatwiej coś doradzić jeśli powiesz ile możesz przeznaczyć na sprzęt.Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzieci3 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Witam,posiadacze proximy piszą,że jest uniwersalna,natomiast ace to typowy dynamik niezbyt głęboki.Sredniej wielkości monety wychwytuje z ok 18 -25cm,łuskę trochę głębiej.Ale ogólnie za te pieniążki ok.Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdog Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 to możesz spokojnie wyrwać Solarisa :) chyba najbardziej uniwersalny sprzęt w tej kategorii cenowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes14 Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 a nie wiecie może czy jest jakiś sposób żeby hs 3 ignorował żelastwo ??? Jak co to pisać co i jak nastawić.Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezes14 Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 ok... to co radzicie wybrać zarówno na militarke jak i na drobnice ? Piszcie nawet jeśli są duuzo drozsze niz pisałem.P Zależy mi na zasięgu i dobrej dyskryminacji.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.