Skocz do zawartości

Pytanie do zaawansowanych...

Prezes14

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Chciałbym kupić wykrywkę na zarówno militarkę jak i drobnicę, zależy mi żeby zasięg był dobry i dyskryminacja bo mam dość kopania żelastwa.Co wybrać ? Podajcie nazwę wykrywki i za ile można ją kupić nową jak i używaną.Pozdrawiam
Napisano
aha zapomniałem dodać- chodzę jak narazie z HS3 z średnią cewką.Dyskryminacja żałosna, zasięg ok więc może cos na drobnicę ? ACE 250 ? jak myślicie ?
Napisano
dzięki za odpowiedź michal16.wiem że ace 250 jest idealny na drobnicę a jak u niego z zasięgiem ? podasz jakieś przykłady ? np jaką monetkę na ile, łuskę na ile ? jakby ktoś mogł to pisać jestem ciekawy tego.Pozdrawiam.
Napisano
Witam,posiadacze proximy piszą,że jest uniwersalna,natomiast ace to typowy dynamik niezbyt głęboki.Sredniej wielkości monety wychwytuje z ok 18 -25cm,łuskę trochę głębiej.Ale ogólnie za te pieniążki ok.Pzdr.
Napisano
ok... to co radzicie wybrać zarówno na militarke jak i na drobnice ? Piszcie nawet jeśli są duuzo drozsze niz pisałem.P Zależy mi na zasięgu i dobrej dyskryminacji.Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie