Kubaz Napisano 29 Październik 2008 Autor Napisano 29 Październik 2008 Witam! Czy szanowni koledzy potrafią określić co to za bagnet u krasnoarmiejca?? To produkt sowiecki czy sprzęt zdobyczny?Kuba
Kubaz Napisano 29 Październik 2008 Autor Napisano 29 Październik 2008 Witam! Czy szanowni koledzy potrafią określić co to za bagnet u krasnoarmiejca?? To produkt sowiecki czy sprzęt zdobyczny?Kuba
Kubaz Napisano 29 Październik 2008 Autor Napisano 29 Październik 2008 Przypuszczam, że to bagnet do STV40, ale nie jestem pewien.. Pomoże ktoś??Kuba
Kubaz Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 Spotkałem się z takim rysunkiem, bagnet na nim to właśnie bagnet do STV40, stąd moje przypuszczenia, chociaż nie jestem w stanie ich dokładnie porównać. Dzięki za odpowiedzi!Kuba
8total4 Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 jestem tego samego zdania co MK, KS98 albo jakaś jego hybryda.pozdro!
Pytanie
Kubaz
Witam! Czy szanowni koledzy potrafią określić co to za bagnet u krasnoarmiejca?? To produkt sowiecki czy sprzęt zdobyczny?
Kuba
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.