RayanPeter Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Witam.Ostatnio trafiłem taką łuskę, z reguły zostawiam je dla innych ale miejsce oraz jej wielkość skusiła mnie do pomniejszenia powierzchni mieszkaniowej.Na fotce opisałem gabaryty. Na boku łuski widać charakterystyczne wgniecenie. Czy to tylko moja fantazja?Dzięki i pozdrawiam. Rayan Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayanPeter Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Witam.Ostatnio trafiłem taką łuskę, z reguły zostawiam je dla innych ale miejsce oraz jej wielkość skusiła mnie do pomniejszenia powierzchni mieszkaniowej.Na fotce opisałem gabaryty. Na boku łuski widać charakterystyczne wgniecenie. Czy to tylko moja fantazja?Dzięki i pozdrawiam. Rayan Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayanPeter Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Bicia.Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Jest to łuska z radzieckiego działka lotniczego 20x99R SzWAK z 1944 roku, po więcej info proponuję poczytać:http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=+szwak&forum=onPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayanPeter Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Jak zwykle niezawodność;)Dzięki za szybką odpowiedź.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwyklak Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 jak bym widział swoją łuseczkę:) ma takie same wgniecenie jak moja. przykro, ale ja też nie wiem od czego ta łuseczka. może ktoś rozwiąże naszą ciekawość? pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwyklak Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
RayanPeter
Witam.
Ostatnio trafiłem taką łuskę, z reguły zostawiam je dla innych ale miejsce oraz jej wielkość skusiła mnie do pomniejszenia powierzchni mieszkaniowej.
Na fotce opisałem gabaryty. Na boku łuski widać charakterystyczne wgniecenie. Czy to tylko moja fantazja?
Dzięki i pozdrawiam. Rayan
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.