RayanPeter Napisano 28 Październik 2008 Autor Napisano 28 Październik 2008 Witam.Ostatnio trafiłem taką łuskę, z reguły zostawiam je dla innych ale miejsce oraz jej wielkość skusiła mnie do pomniejszenia powierzchni mieszkaniowej.Na fotce opisałem gabaryty. Na boku łuski widać charakterystyczne wgniecenie. Czy to tylko moja fantazja?Dzięki i pozdrawiam. Rayan
RayanPeter Napisano 28 Październik 2008 Autor Napisano 28 Październik 2008 Witam.Ostatnio trafiłem taką łuskę, z reguły zostawiam je dla innych ale miejsce oraz jej wielkość skusiła mnie do pomniejszenia powierzchni mieszkaniowej.Na fotce opisałem gabaryty. Na boku łuski widać charakterystyczne wgniecenie. Czy to tylko moja fantazja?Dzięki i pozdrawiam. Rayan
MK Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Jest to łuska z radzieckiego działka lotniczego 20x99R SzWAK z 1944 roku, po więcej info proponuję poczytać:http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=+szwak&forum=onPozdrawiam
RayanPeter Napisano 28 Październik 2008 Autor Napisano 28 Październik 2008 Jak zwykle niezawodność;)Dzięki za szybką odpowiedź.Pozdrawiam
zwyklak Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 jak bym widział swoją łuseczkę:) ma takie same wgniecenie jak moja. przykro, ale ja też nie wiem od czego ta łuseczka. może ktoś rozwiąże naszą ciekawość? pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Pytanie
RayanPeter
Witam.
Ostatnio trafiłem taką łuskę, z reguły zostawiam je dla innych ale miejsce oraz jej wielkość skusiła mnie do pomniejszenia powierzchni mieszkaniowej.
Na fotce opisałem gabaryty. Na boku łuski widać charakterystyczne wgniecenie. Czy to tylko moja fantazja?
Dzięki i pozdrawiam. Rayan
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.