Skocz do zawartości
  • 0

Proszę o identyfikację miasta ze zdjęć.

lain

Pytanie

Napisano

Witam.Wiem że szanse są marne,ale wszedłem ostatnio w posiadanie fajnego albumu zołnierza Wh,niestety tylko te zdjęcia które własnie dodaję mogą jakkolwiek Was naprowadzić na to gdzie chłopaki stacjonowali.Dodam że miasto jest nad morzem i raczej na wschodzie ponieważ zołnierze fotografowali się z uporem maniaka pod jedną i tą samą palmą - czyli był to jakiś ewenement w tym regionie.

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a moze cos w stylu Chorwacji ?
kamienista plaża..
tylko te domy jakies takie bardziej znajome się wydają..
Lain: ja w przyszlym roku planuje odwiedzic Klajpede, Ryge i Tallinn, w tym udał się Przemyśl, Wilno i Kowno..
No i jeszcze Nie wypalil Lwów..
pozdro!
Napisano
Dlaczego z kompanii karnej. Typowe ueber...Normalne wyszkolone i zindoktrynowane chłopaki z WH.... Kompania karna i takie fotki??? Wbrew pozorom to u tych ueber. nie było widać na twarzy IQ powyżej 100.... Inne fotki utwierdzają , że z nad Kanału zdjęcie....
Napisano

8total4 - Pomnik pod Kownem zrobił wrażenie,jeżeli będziesz potrzebował informacji o Kłajpedzie to pisz na priva - troche kopaliśmy. Martian - Pewnie masz racje,ale i tak z nich beka.

Napisano

a w tym zamku to zolnierzy ktos z góry wodą polewa jak się przyjżycie bo jeden zwiewa.A tu efekt - zły mokry niemiec hahahaha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie