Skocz do zawartości

starość brak sprawności - szkoda ich

pablcbr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jadąc kiedyś tam do Leszna WLKP natrafiłem na parkę-Warszawa i pierwszej generacji Wołga, stojące na jakimś ogródku, porośnięte, samotne, opuszczone....serce się kraje.
Napisano
Muszą jeszcze troszeczkę odstać swoje pod krzakiem, a te, które nie wylądują w hutniczym piecu już niebawem stanż się modnymi oldtimerami, poszukiwanymi obiektami do renowacji. Także, jeżeli ktoś ma niepotrzebnego fiata 125p lub złomiastą syrenkę - może lepiej schować w szopie na 20 lat, jako spadek dla wnuka, niż oddawać na złom lub wywozić do lasu?
Napisano
Polecam program Legendy PRL" na TVN Turbo, naprawdę ciekawe i obiektywne spojrzenie na motoryzację lat Polski ludowej. Oczywiście propozycja dla tych, którzy nie boją się oglądać wstretnej liberalnej stacji, dzieła szatana i masonów:-)
Napisano
danieloff a idz ty z tym masoniskim telewizjem , Tv trwam prawdziwa polska telewizja.Oglądam Legendy PRL, w aktualnym odcinku jest Zastava i Dacia
Napisano
Też oglądam Legendy PRL, mój ulubiony program na tvn turbo. Co do samochodów... szkoda, u mnie na osiedlu stoi bardzo fajny polonez, rok prod. coś około 84. Ładne okrągłe światła, kanciaste nadwozie, nie wiem czemu ale ten samochód bardzo mi się podoba. A zobaczcie ile takich samochodów (stare polonezy, fiaty 125 i 126) ląduje na złomowiskach, nieraz w bardzo dobrym stanie!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie