pablcbr Napisano 27 Październik 2008 Autor Napisano 27 Październik 2008 Tytuł kontrowersyjny troszke ale generalnie mysle o naszych brykach z prl
Swiety82 Napisano 27 Październik 2008 Napisano 27 Październik 2008 Jadąc kiedyś tam do Leszna WLKP natrafiłem na parkę-Warszawa i pierwszej generacji Wołga, stojące na jakimś ogródku, porośnięte, samotne, opuszczone....serce się kraje.
danieloff Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Muszą jeszcze troszeczkę odstać swoje pod krzakiem, a te, które nie wylądują w hutniczym piecu już niebawem stanż się modnymi oldtimerami, poszukiwanymi obiektami do renowacji. Także, jeżeli ktoś ma niepotrzebnego fiata 125p lub złomiastą syrenkę - może lepiej schować w szopie na 20 lat, jako spadek dla wnuka, niż oddawać na złom lub wywozić do lasu?
danieloff Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Polecam program Legendy PRL" na TVN Turbo, naprawdę ciekawe i obiektywne spojrzenie na motoryzację lat Polski ludowej. Oczywiście propozycja dla tych, którzy nie boją się oglądać wstretnej liberalnej stacji, dzieła szatana i masonów:-)
Swiety82 Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Jak zahaczyłeś temat autokarów, to jakiś czas temu widziałem błękitnego ogórka" Jelcza, to była maszyna :)
blo39 Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 danieloff a idz ty z tym masoniskim telewizjem , Tv trwam prawdziwa polska telewizja.Oglądam Legendy PRL, w aktualnym odcinku jest Zastava i Dacia
martini Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Też oglądam Legendy PRL, mój ulubiony program na tvn turbo. Co do samochodów... szkoda, u mnie na osiedlu stoi bardzo fajny polonez, rok prod. coś około 84. Ładne okrągłe światła, kanciaste nadwozie, nie wiem czemu ale ten samochód bardzo mi się podoba. A zobaczcie ile takich samochodów (stare polonezy, fiaty 125 i 126) ląduje na złomowiskach, nieraz w bardzo dobrym stanie!
Swiety82 Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Tak a'propo dużych fiatów-niezły polski przydomek-kredens" :) po prostu typowy bo polski :D
pablcbr Napisano 29 Październik 2008 Autor Napisano 29 Październik 2008 kredens" mojego ojca skończył na szrocie za całe 300 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.