jfkl Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 Probowalem na identyfikacji" ale chyba nic z tego.Zamieszczam wiec tutaj z prosba o informacje (mam nadzieje ze nie lamie regulaminu )Nabyty w Anglii,rozmiar ok.10 x 10 cm.Ten orzel i kolor liter ...mysle ze to NASZE"Pytania;1.wojskowy czy cywilny2.jesli wojskowy to:do 1939 r. czy PSZ3.co oznacza skrot Pozdrawiam ,JAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 nastepna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 i nastepna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 i jeszcze jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 i ostatnia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 Wiem ze bylo cos takiego jak Polski Kurs Motorowy jako jeden z kursow Cichociemnych" .Literki by sie zgadzaly ale to chyba mala szansa , zreszta ten skrot mozna interpretowac na wiele roznych sposobow. Pozdrawiam ,JAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Trochę googlowałem z ciekawości w temacie, niestety KPM to także znana manufaktura produkująca porcelanę w czasie przed i wojennym, także nawet po googleimages i wstukaniu KPM do 20 strony bez żadnego wyniku więc dałem spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Polski Klub Motorowy R" Londynhttp://www.plakiety.rhh.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.