jfkl Napisano 26 Październik 2008 Autor Napisano 26 Październik 2008 Probowalem na identyfikacji" ale chyba nic z tego.Zamieszczam wiec tutaj z prosba o informacje (mam nadzieje ze nie lamie regulaminu )Nabyty w Anglii,rozmiar ok.10 x 10 cm.Ten orzel i kolor liter ...mysle ze to NASZE"Pytania;1.wojskowy czy cywilny2.jesli wojskowy to:do 1939 r. czy PSZ3.co oznacza skrot Pozdrawiam ,JAN
jfkl Napisano 26 Październik 2008 Autor Napisano 26 Październik 2008 Wiem ze bylo cos takiego jak Polski Kurs Motorowy jako jeden z kursow Cichociemnych" .Literki by sie zgadzaly ale to chyba mala szansa , zreszta ten skrot mozna interpretowac na wiele roznych sposobow. Pozdrawiam ,JAN
Swiety82 Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 Trochę googlowałem z ciekawości w temacie, niestety KPM to także znana manufaktura produkująca porcelanę w czasie przed i wojennym, także nawet po googleimages i wstukaniu KPM do 20 strony bez żadnego wyniku więc dałem spokój.
senectus Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 Polski Klub Motorowy R" Londynhttp://www.plakiety.rhh.pl/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.