perkun82 Napisano 26 Październik 2008 Autor Share Napisano 26 Październik 2008 Potrzebuję porady gdyż mam zamiar kupić replikę Colta1911A1 na green gas i nie wiem czy wybrać KJW czy WE.Miałem w rękach oba egzemplarze:KJW - cały czarny lufa także trochę cięższy od WE ale szpecący napis na prawym boku MADE IN TAIWAN KJW. 1 magazynek na kulki w zestawie.WE - kolor zdecydowanie metaliczny, lufa nie malowana (kolor srebrny). W komplecie 2 magazynki na kulki.Który wybrać (pytam tych co mieli z nimi do czynienia) pod kątem reko, który jest bardziej zbliżony do oryginału odcieniem, wykonaniem detali.Cena zbliżona ok 400 zł.Oba do znalezienia na Alle...Dzięki za odpowiedziPerkun82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 z KJW dlugo nie postrzelasz..magazynki leca jak diabli, ogolnie KJW tylko fajnie wyglada..jak bym mial polecac to KSC, jest drogi, ale firma jest naprawde solidna jak i jej repliki..nie wiem co to WE, chyba cos zwiazanego z Well'em.. nie sadze że jest super.. dopytam jeszcze znajomego ktory siedzi w gaziakach od podstaw.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 tadadadam: Wyrocznia mówi: jeżeli chcesz czegos co sie szybko nie popsuje - kup tylko i wylacznie KSC, reszta nadaje sie najwyzej do lansu.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perkun82 Napisano 27 Październik 2008 Autor Share Napisano 27 Październik 2008 Dzięki za odpowiedź 8total4.WE to firma robiąca dobre repliki na green gas P08 w wersji krótkiej, średniej i długiej po przystępnych cenach.Z tego co wiem WE ma dobre repliki więc albo wezmę KSC albo WE.Dzięki, pozdrawiam.Perkun82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 to juz twoj wybor :)ja staram się pomoc patrzac w przyszlosc.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Osobiście posiadam colta z KSC od paru lat i z ręką na sercu polecam jak i od prawie roku P08 z WE które też że tak określę jest czadowne:DWybór firmy należy do ciebie.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.