Skocz do zawartości

Colt 1911A1 green gas, który wybrać WE czy KJW ?

perkun82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Potrzebuję porady gdyż mam zamiar kupić replikę Colta1911A1 na green gas i nie wiem czy wybrać KJW czy WE.

Miałem w rękach oba egzemplarze:
KJW - cały czarny lufa także trochę cięższy od WE ale szpecący napis na prawym boku MADE IN TAIWAN KJW. 1 magazynek na kulki w zestawie.

WE - kolor zdecydowanie metaliczny, lufa nie malowana (kolor srebrny). W komplecie 2 magazynki na kulki.

Który wybrać (pytam tych co mieli z nimi do czynienia) pod kątem reko, który jest bardziej zbliżony do oryginału odcieniem, wykonaniem detali.

Cena zbliżona ok 400 zł.
Oba do znalezienia na Alle...

Dzięki za odpowiedzi
Perkun82
Napisano
z KJW dlugo nie postrzelasz..
magazynki leca jak diabli, ogolnie KJW tylko fajnie wyglada..
jak bym mial polecac to KSC, jest drogi, ale firma jest naprawde solidna jak i jej repliki..
nie wiem co to WE, chyba cos zwiazanego z Well'em.. nie sadze że jest super.. dopytam jeszcze znajomego ktory siedzi w gaziakach od podstaw.
pozdro!
Napisano
Dzięki za odpowiedź 8total4.

WE to firma robiąca dobre repliki na green gas P08 w wersji krótkiej, średniej i długiej po przystępnych cenach.

Z tego co wiem WE ma dobre repliki więc albo wezmę KSC albo WE.

Dzięki, pozdrawiam.
Perkun82
Napisano
Osobiście posiadam colta z KSC od paru lat i z ręką na sercu polecam jak i od prawie roku P08 z WE które też że tak określę jest czadowne:D
Wybór firmy należy do ciebie.
pozdrawiam Kurt

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie