..::pushek::.. Napisano 22 Październik 2008 Autor Napisano 22 Październik 2008 Znalazłem ostatnio taki guziorek cynkowy. Na odwroci pisze WARSZAWA" a u góry grzej?,gszej?, bszej?, strasznie starty napis u góry, może nazwisko producenta ?? Wojskowy czy cywilny ??
..::pushek::.. Napisano 23 Październik 2008 Autor Napisano 23 Październik 2008 nikt nie wie ?? czy mógłby mi ktoś podać producentów guzików z Warszawy ??
8total4 Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 wydaje mi się że było ich sporo.. od Księstwa Warszawskiego zaczynając, na Obecnym dniu kończąc..poleruj delikatnie oliwą i probuj rozczytac..tak sie nic nie wymysli.pozdro!
kowalinho Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 Witam, a może to grzej" to chhei", wtedy pasowałby Munchheimer z Warszawy :)
..::pushek::.. Napisano 23 Październik 2008 Autor Napisano 23 Październik 2008 nie napewno nie pisze chhei, pierwsza litera z 5 to B/G/C,Druga to chyba H, trzecia na 100 % Z,czwarta prawie całkiem starta, chyba E/F, a ostatnia I/J/L. na dole napis Warszawa
Pytanie
..::pushek::..
Znalazłem ostatnio taki guziorek cynkowy. Na odwroci pisze WARSZAWA" a u góry grzej?,gszej?, bszej?, strasznie starty napis u góry, może nazwisko producenta ?? Wojskowy czy cywilny ??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.