Skocz do zawartości

Grudziadz

kapitan63

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 731
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Kapitanie zapraszam na wspólne kopanko chciałbym zobaczyć w końcu te super fanciory. Dość długo już grzebię w Grudziądzu i okolicach ale jeszcze nie trafiłem na taki wysyp fanciorów. Może spotkamy się pogadamy wychylimy niejedno piwko pojedziemy pokopiemy zobaczymy zapraszam i pozdrawiam. Kopiemy razem z Mariuszemdziało od pewnego czasu owszem fanciki wychodzą ale nie tabunami daj kolego cynka może zrobimy jakiś team możliwości są.

ybinek - czas pobytu na forum upoważnia wg.Ciebie do pisania głupot - w takim razie jesteś tu bardzo,bardzo długo."

Ten oto kolega, zanim przyszedłeś na forum dawał nie swoje fotki, które sobie przypisywał i został za to skarcony", więc zapytałem się o fotki, które dodał a ty zaraz nie potrzebnie dodajesz swoje 3 grosze mając zerową wiedzę na ten temat.

A po za tym, nie piszę głupot i moje długie uczestnictwo nie upoważnia mnie do ich pisania, najpierw dowiedz się o czym piszę a później pisz co masz na myśli.pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie