Skocz do zawartości

Grudziadz

kapitan63

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 731
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Napisano
Kapitanie zapraszam na wspólne kopanko chciałbym zobaczyć w końcu te super fanciory. Dość długo już grzebię w Grudziądzu i okolicach ale jeszcze nie trafiłem na taki wysyp fanciorów. Może spotkamy się pogadamy wychylimy niejedno piwko pojedziemy pokopiemy zobaczymy zapraszam i pozdrawiam. Kopiemy razem z Mariuszemdziało od pewnego czasu owszem fanciki wychodzą ale nie tabunami daj kolego cynka może zrobimy jakiś team możliwości są.
Napisano
dako, nie jesteś na tyle długo na forum, żeby głupio gadac, nie wiesz o co chodzi to nie odzywaj się.

Napisałem tak, tylko z ciekawości.pozdr
Napisano
Zybinek - czas pobytu na forum upoważnia wg.Ciebie do pisania głupot - w takim razie jesteś tu bardzo,bardzo długo.
Napisano
ybinek - czas pobytu na forum upoważnia wg.Ciebie do pisania głupot - w takim razie jesteś tu bardzo,bardzo długo."

Ten oto kolega, zanim przyszedłeś na forum dawał nie swoje fotki, które sobie przypisywał i został za to skarcony", więc zapytałem się o fotki, które dodał a ty zaraz nie potrzebnie dodajesz swoje 3 grosze mając zerową wiedzę na ten temat.

A po za tym, nie piszę głupot i moje długie uczestnictwo nie upoważnia mnie do ich pisania, najpierw dowiedz się o czym piszę a później pisz co masz na myśli.pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie