loslos Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 Zgodnie z zaleceniami lekarskimi (dużo ruchu na świeżym powietrzu). Wybrałem się nad Wielki Kanał Brdy. Planowałem zobaczyć dwa mniej znane (i mniejsze) niż ten w Fojutowie akwedukty. Niestety ponieważ zaczęło padać dotarłem tylko do jednego niedaleko miejscowości Barłogi ( fotka obok). Jednak wędrując brzegiem kanału co chwilę natykałem się na coś co przypominało pozostałości okopów, transzei ???????Czy ktoś coś wie na ten temat ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loslos Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 Jako ciekawostkę dorzucam fotki działalności bobrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loslos Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loslos Napisano 8 Listopad 2008 Autor Share Napisano 8 Listopad 2008 ?????Dlaczego na stronie forum widać, że są 4 odpowiedzi, a jak się otworzy watek to ich nie widać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Może wymoderowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 Tak jest.Po wymoderowaniu ( np usunięciu podwójnego posta) licznik zostaje z poprzednią wartością postów.Ale już od stycznia będą zmiany.Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.