piotr777 Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Witam moja propozycja to nowy wątek ale tylko dla szzególnie wyszukanych i mega porypańców na alegro.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 To podaj może pierwszego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Po co ten topic, mody, skasujcie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Maksymalni idioci? Przede wszystkim Ci, którzy reklamują wykrywki przedstawiając je obok wykopanych granatów, karabinów i min(co ze zgrozą odkryłem przeglądając wczoraj różne aukcje). Dlaczego idioci? A dlatego, że zachęcają do wydobywania takich przedmiotów młodych gówniarzy i nie tylko, a potem się dziwimy o czym piszą w gazetach... I reklamują tak w sposób celowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucha Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 piotr777, przeglądając to forum raz po raz rzucają mi się w oczy specyficzne posty i tematy Twojego autorstwa, po których wnioskuję że powinieneś wstawiać do tego wątku wszystkie swoje aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.