danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Witam - dziś wyszła moja pierwsza w poszukiwawczym życiu odznaka pułkowa! Z początku wyglądała niewyrażnie, ni to krzyżyk opołczenie, ni to... Odznaka pułkowa!!! Mój krzyk podobno odnotowały sejsmografy na Grenlandii:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Nie ulegało wątpliwości - to jest grubsza sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Pułkówka jak nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Nie ma jak klimat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 To by było na tyle z fotek euforyczno - tryumfalnych":-) Niestety zdjęcia są z komórki, aparat został w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Fotka zrobiona juz w domu. Odznaka pułkowa 36 Pułku Piechoty Legii Akademickiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Rewers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 I już po wyczyszczeniu. Na srebrzony mosiądz wystarczyły proste detergenty i sprawne ręce mojej żony:-) Efekt piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 bardzo fajny fancior gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 Niestety nie jest sygnowana. Brakuje też nakrętki. Pomimo długiego przeczesywania okolicy nie znalazłem jej.Amen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 warto żyć dla takich chwil...wielkie gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Piękna. Właśnie oto chodzi w tym naszym sporcie.Gratuluję i pozdrawiam.dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Piękna.Szczere gratulacje.Pozdrawiam i zyczę dalszych sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 pięknagratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Gratuluje, jest piekna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuflanos Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Danieloff super, pochwal się gdzie ją znalazłeś ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 W lesie, w ziemi:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Październik 2008 Autor Share Napisano 18 Październik 2008 A tak na serio to odznaczka była na mojej prywatnej działce. Zamierzam ją wspólnie z sąsiadem odrolnić i wykorzystać budowlano, więc trzeba było sprawdzić, co w ziemi piszczy, zanim wytnie się krzaki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Piękny fant ,gratulacje .To jest chyba odznaka wojskowa ,oficerskie były bite w srebrze i miały na odwrocie kolejne numery .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Piekne trafienie. Szczere gratulacje. Ciekawi mnie gdzie ta dzialka bo 36 pp walczyl 3 km od mojego domu w pasie przygranicznym. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Danieloff piękny fant. Gratuluję i zazdroszczę! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Danieloff z tym odrolnieniem to Ty uważaj.....;)) Super, zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 Kokesh - tak, moja to wersja żołnierska, oficerskie były emaliowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy1993 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Danieloff brawa dla Ciebie ale bardziej dla twojego szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Piękna! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.