SirHenry Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 siema!jakby co to i ja jestem chętny, dysponuję transportem i chwilowo mam sporo czasu:) tzn urlopgg 2001409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Misza,z którego dokładnie rejonu wawy jesteś?I jaki masz sprzęt?:)Jakbyś coś planował to mój nr gg:5429589pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Ktoś jutro się gdzieś wybiera?prawdopodobnie mam wolne w pracy:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 A kto to dziś ządził" na trasie z Marek do Legionowa:DCzerwony busik;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 niedługo długi weekend tj 1-3maja.może wypad wiekszą ekipa?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Szosa Marki-Legionów obszar mojego działania.Ale czerwonego busika nie kojarze.A wypad większą ekipą hmm czemu nie :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Paweł,mówiąc większa ekipa"mam na myśli wypad w więcej osób niż 3-4 jak zazwyczaj i nie mam na myśli zapierdzielać rowerami ale wypad gdzieś dalej,autami gdzieś pojechać i dalej pobuszować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Ja niestety pracuje w długi weekend :( a szkoda bo bym się zabrał z kolegamipozdrawiamEjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 kurczę,kiszka,bo mam wtenczas wolne i gdzieś dalej możnaby się wybrac..paweł:Szosa Marki-Legionów obszar mojego działania"wiesz,jakoś dziwnie to zabrzmiało:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Głodnemu chleb na myśli, jeżeli szosa kojarzy Ci się tylko z jednym to Twoja sprawa... Gdzie dalej? Masz jakiś rejon? I co Ty chcesz armie zebrać?3-4 osoby się chodzi najlepiej. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 hehe:):)ciiicho:)wiesz,jak operujesz wciąż w rejonach w promieniu godziny jazdy rowerem w jedną stronę to w końcu miejscówek brak:)chodzi mi o wypad gdzieś dalej..armii nie zbieram,ale myślę że jak uzbieram to po ekwipunek będe wiedział do kogo się zgłosic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Zapewniam Cię że szybko się nie skończą :) Jak wiesz ja nie narzekam :)Jeżeli wypad gdzieś dalej to jestem chętny.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 wiem że nie narzekasz!Robert mi zejdzie na zawał jak mu będziesz więcej fot pokazywać jak dzisiaj coś znalazł!słabe serce chłopak ma,i od kogo będe brał prostownik do elektro?już i tak ustaliłem z nim że na kolejnym wypadzie dostajesz saperką i w dół:Pza dużo nam fantów wyciągasz z ziemi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Dobra reklama z Twojej strony. Teraz to już nikt nie będzie chciał ze mną jeździć. :) Ja tam pewnie znowu nie będę narzekał :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru10 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Szukam na wykopki kogoś kto posiada Fishera F75, chciałbym żeby ktoś pomógł mi w obsłudze i ustawieniach, bo jeszcze nie do końca go ograniam.Kontakt:gg 4426026mail marekaudi@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 jestem chętny do wyjazdu dalej , nawet na dwa trzy dni,posiadam transport , zrzutka na paliwo i jedziemy , jak są chętni to dajcie znać zoltar92@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 witam.na weekend będę w okolicach Warszawy a dokładnie to w Starych Babicach. może był by ktoś chętny wyskoczyć na okoliczne pola?? moje gg 6987129. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poleslaw Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Jedzie ktoś jutro pokopać?Na północ od Warszawy i Legionowa-Wieliszew,Zegrze? gg 10534035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 No i po żniwach, co prawda pogoda ostatnio nie dopisuje ale coś tu powinno się dziać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giernold Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 moze bylby ktos chetny na wykopki kolo Nowego Dworu Maz.Czarnowo - duza bitwa napoleonska, pola i troche lasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giernold Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 jest ktos chetny na wykopki Czarnowo-Pomiechowek(bitwa napoleonska) albo Palmiry-kilka karczm z XIX wieku ?moje gg 26310637 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Ja z chęcią lecz już ten tydzień mam zajęty:)W następnym odezwę się do Ciebie na gygy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 siema Giernold, jakby co to ja chętnie. Znam te okolice .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giernold Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 serwus ptrc, to moze jutro? ogolnie to moge kopac co dziennie,ale dzis obiecalem dziewczynie, ze z nia pojade na grzybole.Mieszkam w Dziekanowie L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 piątek sobota wolna.w piątek planuje wyskoczyć w jedno miejsce,komunikacja miejska bo prawko w toku?ktoś chętny na pot,krew i łzy?bo fantów nie obiecuje choć wyszły ich tam dziesiątki:P choć może coś zostało.jak coś pisać na gg,numer jest gdzieś w tym wątkuzdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.