sas1 Napisano 29 Październik 2008 Napisano 29 Październik 2008 Witam.Co mogę wam podpowiedzieć to ze od strony Legionowa jak się jedzie na kąty węgierskie jest dużo pozycji po prawej stronie w lesie. Nie wygląda by tam ktoś szukał wiec może by było warto sprawdzić. Ale mam prośbę wielką do was. Zasypujcie dołki po sobie. Ostatnio chodziłem po choszczówce od drugiej strony i widziałem pełno dołków nie zasypanych.
sas1 Napisano 29 Październik 2008 Napisano 29 Październik 2008 Drugie miejsce do sprawdzenia to pozycje miedzy Wyszogrodem a Czerwińskiem. Ale tam to jeśli by cos się znalazło to z okresu I wojny świtowej .
Ejo Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 sas1 czy ktoś zasypuje dołki czy nie to jego indywidualna sprawa. Ja zawsze staram się zacierać ślady po swojej obecności :) z tego co widze to temat dołków jest często poruszany. Ja kopie dopiero od czerwca i nigdy nie zostawiłem dołka niezakopanego.pozdrawiam
Hebda Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Witam.jestem z warszawy.jeśli można pisałbym się na wspólne wykopki. moje gg :5429589Pozdr
Ejo Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 Hebda napisz do kolegi TR on organizuje spotkanie :) myśle że nie będzie problemu :)
danieloff Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 ...Co mogę wam podpowiedzieć to ze od strony Legionowa jak się jedzie na kąty węgierskie jest dużo pozycji po prawej stronie w lesie. Nie wygląda by tam ktoś szukał"... Oj było szukane, było, już od ponad 20 lat kolejne pokolenie warszawskich poiszukiwaczy buszuje w tych okolicach. Nie przeszukany kawałek lasu w promnieniu 20 km od Warszawy to rzecz niemożliwa, chyba, że na prywatnym lub zamkniętym terenie. No, ale zawsze jeszcze coś tam zostało po poprzednikach, więc powodzenia i pochwalcie się, jak coś ciekawego traficie.
sas1 Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Ejo luzik. Ja musze odkurzyć swojego mało używanego Cyklopa( skansen);-). To może się kiedyś z wami wybiorę. Częściej łażę po lasach i różnych takich miejscach rekreacyjnie. Ale jakoś ostatnio zaczyna bardziej ciągnąć wilka do lasu ;)
Ejo Napisano 31 Październik 2008 Autor Napisano 31 Październik 2008 hehe spoko sas jak coś to sobie zapisz nasze numery gg i jakoś się ustawimy ;)
sas1 Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 jak bedę mogł to sie odezwe. Ja raczej na wyprawy moge w tygodniu bo mam pracę zmianową
tr Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 ja tez mam zmianową i fajnie bo mozna w tygodniu jak i czasami na weekend pojechać na jakąś wycieczke.
Ejo Napisano 2 Listopad 2008 Autor Napisano 2 Listopad 2008 Przepraszam że nie pojawiłem się na spotkaniu ale wypadł mi obiad u rodziców mojej dziewuszki. Mam nadzieje że będize jeszcze jakieś spotkanie :)Czy został ustalony jakiś termin co do wspólnego wypadu?pozdrawiamEjo
Villmark Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Nic nie zostało ustalone , bo byliśmy we dwóch :)
Ejo Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 ok. to czekam na jakieś info ;)pozdrawiam
Ejo Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 ja nie wiem bo mnie nie było na spotkaniu.sas1 a ty jakie kierunek preferujesz?
cezo2007 Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 Witam .To dajcie znak jak bedziecie mogli.Wchodze w jakiś grupowy wypadzik.Dysponuje samochodem.w tygodniu też pasuje tylko musze wiedzieć ze dwa trzy dni wczesniej.Pozdrawiam.
cezo2007 Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Witam.Panowie mogę sie dołaczyć nawet w tygodniu.Pozdrawiam.
sas1 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Na razie ziemia jest zamarznięta. A ty cezo2007 z jakiej części wawy jesteś?
ryniol Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 WitamMożna by się do was dołączyć jakiś sprzęt amatorski posiadam a tak poza tym to zaczynam dopiero i łatwiej było by już z kimś doświadczonymPozdrawiam
sas1 Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Jak pogoda będzie taka to moze gdzies na wypad by się udało wybrać ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.