Dębo 39-45 Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 WitamMam pytanko:Jak usunąć śruby które są przyrdzewiałe np do denka pudełka magazynka od Mausera??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 Chodzi o mausera ASG zapewne;))) może przewiercić, lub moczyć w nafcie, lub polewać WD40, coś ty robił z tym ASG że aż tak zardzewiało, brak konserwacji po strzelance?;)))PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 Konserwacja Panowie nie zasmiecajcie forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dębo 39-45 Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 Nie chodzi mi o asg. Chodzi mi o orginał. to model czeski ale zaznaczyłem śruby z niemca!!Błagam o szybką odpowiedz pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 Rozhartuj. Nagrzej do czerwoności i do wody. Jako wspomagania przy wykręcaniu użyj WD-40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.