nomyss Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Witam Na zagranicznym serwisie aukcyjnym wypatrzyłem takie oto spodnie. Najlepszy w nich rozmiar (w końcu duże jakieś) jednak niepokoi mnie kolorek. Czy odpowiadał by on normą rekonstrukcji WH na wrzesień 1939 ? pozdrawiam nomyss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Spodnie produkcji Szwedzkiej maja chyba najbardziej zblizony kolor do obowiazującego we Wrześniu '39 Steingrau".Jeśli masz mozliwość, to je kup. Trzeba tylko odpruć boczne kieszenie.Co ciekawe, te spodnie są często datowane na lata wojny. Moje mają metkę z kwietnia 1941. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Temat wraca jak bumerang ;)Nomyss – kupuj jak są na Ciebie dobre, bo dopóki znowu nie pojawi się na rynku producent spodni M37 z prawdziwego zdarzenia (ten co był właśnie interes zwija :( to „Szwedy” są akceptowalną alternatywą…PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Hindus- mógłbyś napisać, kto zwija interes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Lost Battalions... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomyss Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 ok. dzięki za szybkie i pomocne odpowiedzi. W takim wypadku wysupłam trochę grosza. pozdrawiam nomyss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.