IREUSZ Napisano 10 Październik 2008 Autor Napisano 10 Październik 2008 Fotki wybierałem losowo za dużo tego żeby pakować je wszystkie.Koperty w których były pochodziły w większości z Francuskich zakładów foto (Miały pieczątki z logo)Negatywy miały format fotek Pytałem o Gościa bo wiem że rok temu jeszcze żył i miał się dobrze (Przyjmował ludzi do pracy głównie z Polski i był ponoć dla nich bardzo be)
ms Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 o proszę i barbakan zwiedził:-)czy fotki są opisane/podpisane?
bjar_1 Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 Najlepiej wrzuć je wszystkie spakowane np. na Rapida...
greg1 Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 Zwiedził tez Antwerpię (ostatnie zdjęcie), jeśli był autorem tych fotek, to niezły skurczybyk.
IREUSZ Napisano 10 Październik 2008 Autor Napisano 10 Październik 2008 Foty były opisane na odwrocie, przynajmniej niektóre oglądałem je fizycznie ale dostałem tylko w formie elektronicznej
martian. Napisano 11 Październik 2008 Napisano 11 Październik 2008 Z Żydami w Polsce- płaszcz i rogatywka, egzekucje też mogą być w Polsce lub gdzieś na wschodzie..., wrak to Ił 2. Nie widać wyraźnie, ale chyba na jednym są żołnierze francuscy, koło kościoła...??
ms Napisano 11 Październik 2008 Napisano 11 Październik 2008 spory mix-fix w tych fotkachnajlepiej gdybyś właśnie otrzymał je w formie uporządkowanej plus druga strona, bowiem nie wiadomo czy to z kolekcji powojennej, kupione przez lata na giełdach staroci (a tym samym z różnych źródeł i pomieszane) czy też samego autora (Niemca - wojennego turysty).Stawiam na opcję pierwszą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.