Manierkarz Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Aha i jaki masz wykrywacz ??Pozdrawiam Manierkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Monetka z 12 fotki to najprawdopodobniej 50 fenigów.pzdrdago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 sie ma!co do pierścionka wydaje mi się, że polski możesz dać dokładne foto punc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Ta moneta to 50 pfennig 1921 zapewne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 A guziczek z 10 fotki to WH z munduru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Bardzo obiecujący początek :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 Hej!Mam Fishera F2, musze powiedziec ze jestem z niego zadowolony. Niestety jestem w polsce tylko max 4 razy do roku, musze teraz tu u mnie w Niemczech znalezc jakies tereny do kopania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 snake 170381: u ciebie w Niemczech miejscówek też nie powinno brakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.