Smerfik Napisano 3 Październik 2008 Autor Share Napisano 3 Październik 2008 Witam, choć zaglądam tu od dłuższego czasu to dopiero postanowiłem się zalogować,mam nadzieję, że zostanę mile przyjęty do waszego/naszego grona, pozdrawiam wszystkich - Smerfik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Witamy w naszym gronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 źle mi się kojarzy twoja ksywa z wizyta o 6 rano ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bongo* Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Jak miałbym wybór wolałbym wizytę smerfetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Ale , Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje"nieraz nawet dogania i jeszcze raz daje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Witaj młody smerfie.Papa smurf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Cze. Jaki rejon kraju.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Witamy, w gronie odkrywców:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.