tominml Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 Moze mi ktos napisac co to za guziczek i od czego jest ten drugi przedmiot? nie ma bowiem oczka ani sladu po jego mocowaniu wiec musial to byc dodatkowy element czegos...Z góry dzieki i pozdrawiam
martian. Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 daj zdj,. z tyłu. i troszkę powiększ tego z orłem. To duże to guzik liberyjny.
tominml Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 a ze tak zadam glupie pytanie, co to jest liberyjny?
martian. Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 liberia to rodzaj munduru- ubioru dla służby np w pałacu.
martian. Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Ten drugi to może być część dwuwarstwowego guzika pruskiego. Nie widać tam czasem trąbki?
pomsee Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Nie mam dostępu do książek ale coś mi się majaczy z napoleońskim wysoko - oficerskim, dwuwarstwowym.Ale może to być też jak pisze Martian prusak i to jest bardziej prawdopodobne
1wodni Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 http://www.buttonarium.eu/pliki/moje_guziki.html tutaj popatrz ,pozdrawiam
Pytanie
tominml
Moze mi ktos napisac co to za guziczek i od czego jest ten drugi przedmiot? nie ma bowiem oczka ani sladu po jego mocowaniu wiec musial to byc dodatkowy element czegos...
Z góry dzieki i pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.