PAWEL*STRC Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 gratulacje!!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bongo* Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Teraz przynajmniej wiemy jak wygląda król biesów bagnet ss !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Przykro mi to mowić , ale Bagnetss umarl 2 dni temu- więc chyba wystarczy tych jaj.[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 No właśnie ,o co cj=hodzi z tym bagnetemss????Bo powiem szczerze,nie rozumiem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Wiem że na forum był kolega o nicku Bagnetss,ale czy ktoś mysli że to niby ja,po eaktywacji"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy-sztuk Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Nie, nie tylko ten bagnet jest SS i sie wszystkim tak kojarzy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Ok,tylko text thomsona mnie zastanawia....co znaczy...umarł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Przykro mi to mowić , ale Bagnetss umarl 2 dni temu- więc chyba wystarczy tych jaj.[*]"Bagnetss nie umiera on idzie do nieba zap....olić co lepsze fanty:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Może wypiłem o jedno piwko za dużo i dlatego nie kumam:-)))Może rano zatrybię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy-sztuk Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 W sumie to nie wiem o co chodzi thomsonowi ale to szczegol ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Te forum posiada wyszukiwarke. Słabą choć coraz lepszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 To ja sie poddaję:-))Dzieki i do jutra:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy-sztuk Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Tzn. wiem kto to byl bagnet SS ale nie wiem czemu thomson pisze to w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 To tak jak ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Dostalem wiadomość od kolegi , ze gdzies upadl i sobie rozbil glowę i umarl :( Więc co mam jeszcze pisac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 Sorry...:-((([*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 WitamZawsze omijałem posty Bagnetss , ale dzisiaj poczytałem sobie trochę i stwierdziłem że był nieszkodliwym i nawet sympatycznym chłopakiem .Ciekawi mnie czy to faktycznie prawda że nie żyje .Jeżeli ktoś go znał to może coś napisze .W sumie szkoda chłopaka .Ja po dzisiejszej lekturze go polubiłem .Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.