lain Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Ta troche poszło...mam mały pokój w którym w tej chwili znajduje się przeszło 30 hełmów.Niech kto inny się paroma pobawi,a ja będe miał na benzyne na następne wykopki.Chyba nie ma w tym nic złego co?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 tak właśnie tylko zarobek!!. a mogłeś go oddać mi bez zarobku. hehehe:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 tak właśnie tylko zarobek!!. a mogłeś go oddać mi bez zarobku. hehehe:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 adek_wawa bardzo śmieszne.Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 resztki gladiatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Cze.lain gratuluje pieknego strzalu:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Kolego lain jak mi jeszcze powiesz ,że same LW to sobie zaraz coś zrobie :P Piękne trafienia szczerze gratuluje i zazdroszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 Sobieszewo...na sygnał:D pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Piękne hełmy, gratulacje!...a ja nawet jednego nie mam ale jeszcze przyjdzie i na mnie czas :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart MG 42 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 To z ostatniego weekend'u na mierzei... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart MG 42 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Nie chciało mi zdj. załadować więc teraz musze dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart MG 42 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Jak to zdj nie wejdzie to chyba mnie szlag trafi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart MG 42 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 No wlazło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart MG 42 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 ...i ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 niech zgadnę bagnecik był wbity pionowo koło pieńka i owinięty kabelkiem od radiostacji a w okolicy pełno amunicji w łódkach od Stg i części maski p-gaz...ZGADŁEM ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart MG 42 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Ha ha ha ale śmieszne, trudno żebyś nie zgadł skoro przy tym byłeś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matias_o Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Połamaniec z pola, ale i tak bardzo mnie cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 @LainSobieszewo w Gdansku? Mam blache SS z tego Sobieszewa, a slyszalem (i widzialem zdjecia), ze ziemia jest tam boga. Gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 gratuluję to się nazywa mieć szczęściepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 Tak,radiostacja jest z wyspy sobieszewskiej niedaleko Gdańska.Chodziło Ci chyba o ziemia jest tam uboga" Znaleźć tam cokolwiek na sygnał to niezły fart.A na fotce dzisiejsze wykopki:szrocik hauerka i jakas stal z napisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 Chwila zadumy ... gdzie ten niemiec siedział?"....gdzie te hełmy?". Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Witam. lain fajne fanty , możę trochę mniejsze niż kolega który wykopał 21 hełmów ale i tak niezłe .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 Dzieki!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Z Sobieszewa. Na 90% pozostalosc po 4 SS POL z marca 1945 roku. Sama blaszka wybita w 1940 roku, mosiezna (zeton ?) ma slady noszenia co jest dowodem ze byla na szyji przez 5 lat wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 no niezła blaszka Adr ja na niej widze nawet ślady noszenia Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 18:28 12-10-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.