Kobieras39 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 z doskoku z Litzmann dorzucam swoje Wesołych i zdrowych świąt i jak najwięcej trafionych klamer;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Przyjedź to jakąś trafisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 mówiłem dla calej ekipy Frei;p życze klamer , wiem wiem o co pijesz z tym przyjazdem;p i klamrami;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Wesołych Swiąt ode mnie i mojej żony. :)))W poniedziałek urlop wziąłem bo roztopy.:))Las czeka.:)))Jeden z gasarbaiterow" prosił abym fotki ostatnich fantow wstawił.Zastanowie sie. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Może bym się z Tobą wybrał połazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Nie widze zadnych przeciwskazan Bjar.Super by było. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Jutro jednak nie dam rady, chyba że we wtorek... pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 O.K.Zobacze czy da rade we wtorek.Jutro jade napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Daj znać co tam wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Bjar MMS Ci wyłałem ale raportu doreczenia nie mam.Wiec wstawiam dzisiejsze fanciory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Od razu po wyskoczeniu".Ale śnieg nap....Chyba fancjory wyskoczyły na koniec sezonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 I prognozy pogody mało optymistyczne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Dostałem - nie miałem z czego odpisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Bjar, te skróty z blach, które tu podałeś, pochodzą z tych znalezionych przez Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Kilka moich, reszta kolegów i znajomych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 :)Szacunek, piękna sprawa! Sam jestem pies" ma blachy, więc tym bardziej gratuluję i zazdroszczę jednocześnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 A w jakich okolicach szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Szampanskiej zabawy na Sylwka!!!!!!!!:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Taaa... chyba w domu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Spóźniony prezent pod choinkę - kronika pułkowa Art.Rgt.188. O interesującym nas okresie nie ma zbyt wiele, ale zawsze można poczytać ;)http://www.sendspace.com/file/kqmzpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Dzięki :))HiWi,uważaj na petardy :)Najserdeczniejsze zyczenia tez dla tych,co nie mogą świętować w naszej Ojczyżnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Hiwis byle petardy się nie boi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2009 Najlepszego w Nowym Roku !_Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ma sie rozumiec bjar,i to jeszcze z 818 BTL. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Czyli reansumując Panowie...Sylwester i KONIEC SEZONU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.