Zwierzu Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Dzięki Michał.Weryfikacja przez speców w trakcie.Fajnie by było gdyby była dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Po dłuższym namyśle coraz lepiej chyba wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 bjarWeryfikacja pozytywna :)Dopisz do spisu i jesli by Ci to nie sprawiło kłopotu wyślij mi wszystko na meila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Łyknąłeś ją? Daj mi maila, a jeszcze lepiej swoje GG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Witaj Michał :)Tak.Łyknąłem.:)))A.R i nie tylko On potwierdzi że wszystko w jak najlepszym porządku.Trzeba towar odzyskiwać. :)Mój GG-11660282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Z klepaków Kołka:Grz.Inf.Ers.Bt.129 dawał uzupełnienia dla I.R.266 z 72 DPhttp://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/InfErsBat/InfErsBat129-R.htmInf.Ers.Btl.(mot.)53http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/InfErsBat/InfErsBat53-R.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Szybka akcja dziś - połówka Kobierasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 ...i moja ćwiartka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Okazało się, że Art.Ers.Abt.34 był zapasowym dla Artillerie Regiment 342, tak że to 342 DP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 zaszczyt było kopnąć tą połóweczke na RB pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Zwierzu:Wkop" możemy zrobić albo 1, albo 2 maja - poinformuj Tomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 bjarSuper hardcore :)))))Trzeba powtórke zrobić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Nooo, tylko udaną pod względem wykopkowym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 Ale ój spotkaniowy" jest celem nadrzędnym... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Co nowego w terenie? Filetowanie zbliża się wielkimi krokami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 I dobrze :)bjarMam bardzo konkretny namiar.Szczegóły jak się spotkamy lub na GG.A w terenie?A cóz moze byc słychać skoro był zakaz wstępu do lasu? :))Byłem kilka razy na polach :))Monety,monety,monety...Pozdro Wielkie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Pisz na GG, radek pisał mi że masz jakieś ciekawe info. Ja ze swojej strony mam namiar na kolejny dołek" w Wólce Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Zwierzu - jest odpowiedź od Nadlesnictwa - o.k. Robimy akcję prawdopodobnie w ciągu następnego tygodnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Siemka !Liczę na sesję foto na maila :) Powodzenia !Narx ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Przyjedziesz na weselicho??:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Tzw upiorne weselicho leśne :)))A tak na powaznie.BjarCiesze sie bardzo?A jest data akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Raczej w ciągu tygodnia po 14 czerwca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Po ustaleniach z górą" zdecydowaliśmy się na działania od 20 CZERWCA, myślę że zabawimy tam 2-3 dni...Mam tylko nadzieję, że rowy nie są puste! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 MichałNie dało by rady zorganizować akcji na tygodniu?Około środy?A w sumie to mi pasi od poniedziałku do czwartku.Mam zjazd i w sobote mam dwa zaliczenia a w niedziele egzamin :((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 A i jeszcze jedno...W sprawie co Ci eska dziś pisałem odnośnie drogi na Ku...Wyszło troche drobiazgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.