Zwierzu Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Fajny stanik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Wyszły jeszcze rózne rzeczy ale moze fotki kiedy indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Snieg sie robi za oknem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 Siemka Ekipa !Hi Old tiger alias NIEWYPAL !How old are you ? :))))Tu masz link do artykułu, który to,o ile się nie mylę, może być Ci już dobrze znany...http://www.medianet.pl/~naszapol/0738/0738gari.phpPozdrawiam !_Marcin K. (syn Mariana) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 ZWIERZU! Obierz maila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Bjar!Dzięki jak nie wiem co za cynk.Nie moge sie dodzwonic do Ciebie.Pusciłem Ci eska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 No i chyba Zwierzu nie pojedziesz w teren - lekki Ostfront nam się zrobił... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Zwierzu - będziesz jutro w domu około południa? Zaszedłbym pospisywac bicia z tych zdrapańców"...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Witaj bjar :)Dopiero co przyjechałem...Do kiedy jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Jutro jadę, chyba że zajdę do Ciebie około godz. 12-tej. Później nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 No i co tam 'new' w terenie panie Zwierzu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 Hej :)W terenie o.k ,trzepie sie równo tylko mogłoby więcej fanciorów wyskakiwac.:)))Moze w niedziele pojade bo za 20 minut jade do Kielc na dwa dni.Pozdro serdeczne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 ŚWIEZUTEŃKI.Z dzisiejszej wyprawy:))I to jaki :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Namierzyłem nowy teren i wyszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Piękna blacha i do tego hiwis ;] Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 Aaa - ta wczesniejsza blacha 697 PGren. znana z terenu miała takie same bicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 24 Marzec 2009 Autor Share Napisano 24 Marzec 2009 Siemka Ekipa !Zwierzu gratuluję blachy !Ja właśnie rozpocząłem sezon...Na dzień dobry wyskoczył złoty pierścionek ! Fanty będę wrzucał w wątku,który założyłem juz dawno temu.Pozdro WIELKIE !P.S Od 8 kwietnia będę w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 Tu będę wrzucał fotki: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=641464#814453Do zobka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Hej HiWi :)Nalezysz do ekipy więc tu wrzucaj fotki :))A tak na powaznie to co u Ciebie?Na długo przyjezdzasz?Wiekie pozdro Marcin!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 26 Marzec 2009 Autor Share Napisano 26 Marzec 2009 Siemka ! U mnie wszystko wręcz cudownie-jak to za granicą :)Może będzie okazja się spotkać to pogadamy.W Polsce będę 12 dni.Pozdro dla całej Ekipy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Trzeba będzie wyskoczyć gdzies na jakieś wykopki, nie panie Marcinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Własnie,własnie.Bardzo dobry pomysł.Ja zaraz zmykam do lasu.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Godzine dodali więc rzepanko" będzie trwac dłuzej.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Zwierzu - odbierz mejla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.