Zwierzu Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Eno Marcin...Prawdziwy z Ciebie obieżyświat :):)Nie okradli Cie piraci? :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 Serduszko, tak jak napisali to ozdoba z uprzęży końskiej - poniewiera się tego po polach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 A to poniewiera sie po polach? :))Dzis wykopałem.Fotka po wyciągnieci z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 A to po wstępnym oczyszczeniu.Oj bedzie zaj... blacha. :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 No wreszcie coś :)Ja już przyjechałem na Święta, tak że kiedyś można wyskoczyć - warunki pogodowe raczej zachęcają do spacerów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Siemka !Zwierzu-współcześni piraci przybrali tam formę iewinnych" handlarzy...Można powiedzieć,że w jakiś sposób zostałem ograbiony bo co prawda do domu wróciłem z walizką różnych gadżetów ale za to z 1 dolarem w kieszeni :))))Fajna blacha no i zawsze to Fahrrrrr :)Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego (to znaczy obfitującego w spektakularne fanciory) Nowego Roku dla całej Ekipy !!!_Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Farszwadron :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Farszhiwiabtailung :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 BjarJa zaraz jade do Kielc.Bede w poniedziałek z samego rana.I od razu jade potrzepac troszke :)A z samego rana bo od 14 prace zaczynam...Dołączasz sie?Wyjazd ok.6 rano.Ciemno jeszcze ale co tam :)))Jak ost front to ost front.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 No w tej chwili śnieg sypie, ale zobaczymy. A z kim byśmy jechal? Autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Bjar.Eska trzeba było napisac.Nie miałem dostępu do netu...Jechalismy autem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Fahrrrrrrrr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 No dobra... :)6 całych i jedna połówka:))))Wszystko wybite. :))))Oplacalo sie dymac az za Łódz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 To sobie prezent zrobiłem na Swięta :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Wszystkie Fahr.Schwdr.172? Pokaż wszystkie osobno po czyszczeniu no i GRATULACJE! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i fantownych dołków w Nowym Roku życzy Ekipa z Kielecpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Wzajemnie hektor.Abysmy spedzili je zdrowo i wesoło...Pozdrowienia dla ekipy z C.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 BjarWszystkie samoróbki Fahr.172.Róznią sie tylko nr.zołnierza.Na razie pare kisnie w olejku :)O te przygotowania swiąteczne nie mam czasu wyczyscic.Stykniemy sie to zobaczysz.No chyba ze gdzies wybędziesz to fotki wstawie.WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CAŁEJ EKIPY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 No spotkamy się jakoś na dniach to je zobaczę! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 Siemanko !Niezły strzał Zwierzu-Gratulacje ! Znajomy nalot na blaszkach...ŁDZ wymiata !!!Pozdro Wielkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Na ebayu się pojawiło - wiecie co to? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st. strzelec Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Aktualne zdjęcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Fotka dla kolegi J.Mojego towarzysza ostatnich wypraw.Ostatnie moje trafienie.Fotka od razu po wykopaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Sama sie czysciła :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.