Martino Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Siemka !Zwierzu-widzę,że ostro trzepiesz :) Gratulacje !Rozmiar fotek możesz zmniejszyć np.w programie IrfanView- można go ściągnąć z netu za frico.Pozdro WIELKIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 U mnie z blach tylko to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Dzis swiezutko wykopana na pobojowisku z 45 r..Pewnie trofeum jakiegos Niemca...Dałem na identyfikacje i wychodzi ze to Panstwowa Odznaka Strzelecka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Z tyłu sygnaturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 A to po wstępnej konserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 A to info o niej.Dostałem linka po załozeniu postu na identyfikacji:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=608122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Zaraz,zaraz...Niedaleko rozbrajał sie przeciez 23 Pułk Ułanów...Któz to teraz dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Siemka !Zwierzu-Ty chyba latasz teraz z X-Terrą-jak się w terenie sprawuje ?Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Hej Marcin.:)X-Terra sprawuje sie bardzo dobrze.Bardzo solidny sprzęt.Bardzo dobrze daje rade w lesie co jest dla mnie bardzo wazne.Leciutki,dobra dyskryma,zasieg o.k.Ja stroje go jeszcze do gruntu wiec wyciągam" jeszcze kilka cm.zasięgu.Potrafi mile zaskoczyc.Np.ostatnio klamra alu WH z głebokosci....tak ze chowała sie cała ręka az do barku w dołku.Lub gdy wykopałem szpange za walke wręcz to w dołku miesciła sie cała saperka.Chodziłęm z nim po miejscach przeszukanych poprzednim moim wykrywaczem i fanciory wychodziły az miło.Sam byłem zaskoczony bo wydawało mi sie ze w miejscu którym kopie są na głebokosci do 20 cm.Nic bardziej mylnego.Militarke tez dobrze czesze".A ja Ci powiem dlaczego ja go kupiłem...Ma bardzo dobrą separacje" tylko trzeba odpowiednio ustawic....A dobrze wiesz jakie to wkurzające gdy szukasz koloru wsród stalowego pepe".I cena tez nie jest za wysoka...2 tys. to wcale nie taka duza kwota jak za taki wykrywacz.Pozdro Marcin:)P.S.A Ty na jakim sprzecie biegasz na emigracji?Mam nadzieje ze jak przyjedziesz to pohasamy troche po lasku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Ja nadal latam z Lonem...:) Ale przymierzam się do przesiadki.Biorę pod uwagę między innymi 2 Minelaby:X-Terra 70 i Sovereign GT.Mam zamiar kupić też profesjonalne słuchawki.Po prostu łudzę się,że brak szczęścia nadrobię lepszym sprzętem...:) Byłeś może z X-Terką na Krymie" albo płukance ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Tu znajdziesz sporo o X-Terce: http://minelabtv.com/Pewnie już widziałeś bo dawałem to na Główne"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 A byłem,byłem...:))Akurat w tych miejscach co wymieniłes to juz strzepane na amen wiec nawet 20 gosci z DFX-sami nic nie wskóra :).Ale w innych...Pamiętasz kuchnie"?Teren tez zryty a wyszła blacha,odznaka,sygnet itp.Niedaleko hełm.Głeboko...Nawet bardzo.Pamiętasz tą droge co sie niedaleko skręca na Łodz co bylismy razem i wyszedł szturm ogólny z upaloną głową?Troszke wczesniej od tej drogi w jednym miejscu wyszła szpanga,szturmowa piechoty,krzyz KVK,niesmiertelnik i calutki hełm.Jest jeszcze kilka innych miejsc w których szukalismy a po zmianie sprzetu wychodziły odznaczki i nie tylko...ReansumującDobrze wiesz ze w tym miejscach fanty są raczej płytko i juz są prawie wytrzepane".Ale zdarzają sie głeboko.Oj zdarzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Jest duża szansa na to,że głębokie fanty wyjdą w dobrym stanie.Czy widziałeś kogoś z XLT albo DFX w akcji ? Jak X-terka wypada na ich tle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Jeszcze kilka filmików z X-Terką: http://video.google.com/videosearch?q=x-terra%2070&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wv# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 MarcinMusze przyznac ze chodziłem na wykopki z kumpem uzbrojonym" w DFX-a.Sprzęt niesamowity!Moim zdaniem lepszy od x-terrki.Lepszy zasięg,mnogośc funkcji,tworzenie własnych programów do szukania etc.Dla początkującego trudny w obsłudze.Ale myśle ze dla Ciebie nie było by żadnych problemów.Mimo wszystko trzeba go jednak poznac.Skrobnij meila do Franka.On ma DFX-a.Franio!!!Odzywaj sie!! :)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 U nas w kraju furore robi Rutus Proxima.Ciekawy jestem jak sie z nim szuka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 Tu masz 30 minutowy film o X-Terra 30 i 50 : http://www.mlotv.com/view/117/minelab-x-terra-50-dvd/Może wypatrzysz coś ciekawego.O Proximie też już słyszałem-podobno dobry sprzęt.Z Whitesów biorę pod uwagę tylko XLT i MXT.Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 MarcinDlaczego akurat XLT i MXT z wyłączeniem DFX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 U mnie trochę monetek, ale bez rewelacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 22 Październik 2008 Autor Share Napisano 22 Październik 2008 Siemka Frejowcy !ZwierzuMXT-dobry na kolorową drobnicę a XLT to już klasyka !Jest dużo nastaw własnych do XLT-ka w Necie.DFX nie jest jeszcze tak dobrze poznany.Bjar-byłeś u mnie w chacie ? Jak tam pisanie pracy ?Pozdro Wielkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 22 Październik 2008 Autor Share Napisano 22 Październik 2008 Bjar-w jakim programie zmniejszasz rozmiar fotek ? Ja swoje w Irfanie ale czasami wychodzą bardzo małe jak już mają te 120 kb i 800x600... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 I rozdział mam, a na twoje włości jeszcze nie zawitałem :p Tak się odwlekło w czasie jakoś ;)Polecam ACDSee 3.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 22 Październik 2008 Autor Share Napisano 22 Październik 2008 O.K Dzięki !Odwiedzacie może Tygrysa" ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Chodzi Ci o tego w bagnie? ;)Nie, ja dawno nie byłem. Nie atakuję w ogóle naszych terenów, bo nie ma gdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.