Martino Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Witajcie Frejowcy ! :)Nadejszła wiekopomna chwila aby wskrzesić ten wątek i wznowić współpracę.Założyłem na głównym wątek o telewizji dla poszukiwaczy...Może kogoś z Was zainteresuje.Pozdrawiam serdecznie !P.S Wpisujta się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 No i gitara.:)A coby nie byc gołosłownym kilka ostatnich fantów spod Łodzi i nie tylko.Na razie tylko kilka bo fotek nie chce mi sie zrobic.:)A jak ktoś myslał ze ekipy nie ma to był w wieeeelkim błedzie.Ten hałerek wykopany ostatnio mile mnie zaskoczył bardzo dobrym stanem i resztkami kalkomani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 To tez...Stan piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Rannne srebro.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Mimo ze trafiłem juz sporo blach ta jest super.Ewidentnie rozerwana wybuchem.Na szczescie czytelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Sory za jakosc zdjęć.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Ogólniak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Na razie tyle.Kiedys bedą następne.Pozdawiam serdecznie członków ekipy przebywających za granicą Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Przedwczoraj - szkoda, że połamany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 też połamany, ale fajny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Aż miło popatrzeć-GRATULUJE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Ja latam głównie po plaży...:) Znalazłem już ponad 50 funtów,komórkę i sporo biżuterii (niestety póki co tylko sztucznej)...:)Wychodzą też fanty takie jak te na zdjęciu...Tych browarów było w dołku 5 ale jeden z nich był już rozwalony a następnego ja załatwiłem saperką :) Były skitrane naprawdę głęboko-chyba ktoś je sobie w ten sposób chłodził...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 A tu macie inne fanty z plaży: http://www.odkrywca-online.com/fanty-z-plazy-w-bournemouth-uk-,641464.html#641464Pozdro Wielkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 I jeszcze link do strony klubu znajomych poszukiwaczy :http://www.wpdetectingclub.org.uk/awards.htmlPopatrzcie co trzepią na polach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Witam ekipe.Mnie tez zdarza sie uderzyc na moniaki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 I jeszcze pare fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Tą blache znalazłem jakis czas temu ale fotke wstawie bo jest bardzo ciekawa.Na odwrocie rowniez wybita(DEUTSCHES REICHSHEER)czyli zołnierz nosił ją od kampanii wrzesniowej napewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Ta ptaszyna równiez wyszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 A to ostatnia wrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 To równierz z obecnego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Stary znajomy ale z uszkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 I na razie koniec choc jeszcze troche fantów wyszło w tym sezonie.Fotki wstawie za jakis czas.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Jeszcze mam zaj.... samoróbe wykopaną w tym sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Samoróbe tę trafiłem co dziwne wsród 2 radzieckich monet z 1942 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.