th3o Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Witam,Właśnie w trakcie wysypywania śmieci spadła mi z palca obrączka i poleciała do zsypu. Dostałem się tam i są tam dwa pojemniki ze śmieciami. Poszukuję kogoś kto jeszcze dzisiaj pomoże mi przy pomocy wykrywacza metali odnaleźć zgubę. Lokalizacja: Warszawa, Bródno. PILNE! Oczywiście za usługę zapłacę. Bardzo proszę o kontakt tel. 0606 250025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Jeśli kontener jest metalowy.....to nawet guzika nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 zawsze mozna wywalic wszystko z kubła xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
th3o Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Kubły są plastikowe. Z wysypaniem nie ma problemu. Już to zrobiłem starając się znaleźć ją samodzielnie, ale się poddałem i wpakowałem to wszystko z powrotem do kubłów. Brudna robota, ale cóż - przedmiot jest z mojego punktu widzenia wart dość dużo ... UWAGA! - dla znalazcy 500 zł nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.