Lemon Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam wszystkich odkrywcow,prosze o ID guziczka, z gory dziekuje :)Pozdrawiam.
hombre1 Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Czyżby Kol.Lemon obawiał się,że jak napisze publicznie,a nie na priw,w jakim rejonie wykopał ten guzik to zaraz zleci się stado kopaczy,którzy wykopią mu resztę tych super wartościowych" guzików?!Ja np. mam takie dwa.Pozdrawiam!
Lemon Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam wszystkich odkrywcow,prosze o ID guziczka, z gory dziekuje :)Pozdrawiam.
Lemon Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 Nie hombre, nie boje sie o moje miejscowki ani o super wartosciowe guziki"...jak chcesz to zapraszam Ciebie w okolice Bialegostoku, pokopiesz sobie.Pozdro.
8total4 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 przepisz napisy z sygnatury bo ciezko odczytac..ja tam widzeD' AquamarinW Warsz(..)awers gładki?zdrów!
Lemon Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 8total4 ja tam widze to samo co Ty, awers gladki.Pozdro.
SZZ Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 I poł. XIX w., raczej cywilny. Sygnowany podobnie jak guziki Muencheimerów z okresu Królestwa Polskiego. Pierwszy raz widzę guzik tego producenta. W jakim rejonie kraju został znaleziony?Pozdrawiam
Pytanie
Lemon
Witam wszystkich odkrywcow,
prosze o ID guziczka, z gory dziekuje :)
Pozdrawiam.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.