Krychu_Szprotawa Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam! Mój pierwszy nieśmiertelnik, wyszedł dzisiaj w okolicach Szprotawy, proszę o jak najwięcej szczegółów.udało mi się odczytać:13953FL.AUSB.REGT.53Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamien801 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam! Ta ajemnicza" 3 oznacza 3 dywizjon tegoż pułku. Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 To była jednostka naziemna - 3 kompaniahttp://www.ww2.dk/ground/infanterie/flausb53.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam! Mój pierwszy nieśmiertelnik, wyszedł dzisiaj w okolicach Szprotawy, proszę o jak najwięcej szczegółów.udało mi się odczytać:13953FL.AUSB.REGT.53Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 drugie zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Krychu_Szprotawa
Witam! Mój pierwszy nieśmiertelnik, wyszedł dzisiaj w okolicach Szprotawy, proszę o jak najwięcej szczegółów.
udało mi się odczytać:
1395
3
FL.AUSB.REGT.53
Z góry dzięki.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.