Skocz do zawartości

lubin

tom1975

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witajcie jestem swiezym nabywca wykrywki czy okolice strzelnicy i drugiego lasku w kierunku chrostnika byly juz penetrowane posiadam ace 250 nastawiam sie tylko na monetki
  • Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Strzelnica dawno przekopana, drugi lasek też miał swoich amatorów. Trafiały się Szwaki, DSzK... pole obok Termala ktoś kiedyś opisywał. Obecnie najciekawsze miejsca niestety zurbanizowane... Może coś sensownego wyskoczyć w okolicy drogi Osiek - Chróstnik - Lisiec, tu się sporo działo.
  • 2 weeks later...
Napisano
tom1975 nie trać nadzieji !polmosdenary to typowa znajdka z pól.Teren wokół Lubina jest dosyć przekopany ale zawsze istnieje szansa , że coś znajdziesz.Ja ze swoją 250 szukam na juwelery .Na Chrtustnik nie ma po co jechać bo tubylcy bardzo żle nastawieni jak ktoś po polach z wykrywką łazi.
Pozdro ISKRA_LCA
  • 2 weeks later...
Napisano
tom, tereny masz na pewno przekopane, ale warto zawsze pójść jeszcze raz, ja ostatnio łaziłem właśnie w takim rejonie gdzie wszyscy mówili że nie warto bo przekopane, a wpadło mi odznaczenie 1 majowe z 1936r. (z gapką), a wcześniej 2 fenisie, więc warto czesać przeczesane miejscówki!
  • 11 months later...
Napisano
wzgorze przy drodze z rudnej do skladowic przechodzilo pare razy z rak do rak-zreszta pare lat temu obfitujace w sporo ciekawych znalezisk-niestety eksplorowałem tam ostatni raz jakies 5 lat temu...
  • 2 weeks later...
Napisano
niedawno bylem na tej gorce, lipa panie oj lipa, 1 luska, 1 lotka mozdzierzowa i jakies tam pierdolki, miejsce na monetki mam super nawet kilka :) ale ocziwyste ze nie powiem gdzie :D

feld
jakie fanty kiedys wychodzily w okolicach lotniska i kozlic ? teraz to juz pustka a okopow masa
  • 2 months later...
Napisano
Po lewej stronie w lesie...bylo sporo ziemianek.Niektore moga byc zawalone do dzis.Nie po prawej na wzgorzu,lecz po lewej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie