der_bartosz Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Shisha kto z was to pali?, taki temat mi się nasunął podczas palenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Jak palic to tylko z weglem drzewnym. Od tych samorozpalajacych sie napalmów skaszlałem sie kiedys na czarno. Najlepsza jaka paliłem to była podczas studiów w Turcji - 1.5 metrowe ustrojstwo tyton czy jak to sie nazywa bardzo wysokiej jakosci plus ultra slodka herbata i co najwazniejsze w miejscu z dala od turystów w klimatycznej knajpce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Choc jak zycie pokazuje moze byc z tym troche smiechu.Tutaj mój kumpel był tez hełm vadera :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2008 heh śmieszna ta fota; ja dopiero od jakiegoś czasu sobie popalam i jeszcze nie wypróbowałem tych lepszych tytoni narazie to testuje nakhle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz45 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Tu znajdziesz kilka ciekawostek związanych z paleniem:http://pl.wikipedia.org/wiki/Szisza http://fajkawodna.org/ http://fajkawodna.org/content/view/46/37/#rozpalanie_sheeshy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2008 przestudiowane mam już te strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Ja tam wolę palenie głupa przed kobitą po wypłacie :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 z prawdziwego tureckiego sprzetu najlepiej smakuje turecki prawdziwy hasz:) i tej wersji sie bede trzymac.tyton smakowy tez nie jest zly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Prawdziwy dobry hasz mi smakuje zawsze, z tureckiego sprzętu nie próbowałem jeszcze.Podobno fajne szisze można kupić na Tureckich stronach internetowych w naprawdę niskiej cenie.?Może jakiś wspólny wypad do Turcji zrobimy?Ja jestem chętny, noclegi mogę za darmo załatwić, a dojazd na stopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 a jak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Yummy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 bul bul bul :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.