Wojciech82 Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Napisano 17 Wrzesień 2008 Proszę o identyfikacje tej puncy.Jest to malutki tortowy widelczyk.Z góry dziekuję
Gniewkos Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 90 wskazywało by na artykuł posrebrzany daj zdjęcie całości ale ja się średnio znam...
Wojciech82 Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Napisano 19 Wrzesień 2008 Nikt nic nie wie na temat takich bić?
traper6 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Aleś nerwus :-)Nawet nie masz pojęcia ile materiałów trza było przerzucić aby znaleźć Twój wynalazek".Mam dwie wiadomości. Dobrą i złą.1.Zła. To nie jest srebro, tylko wyrób posrebrzany.2.Udało mi się zidentyfikować te widełki. Sprzedawcą lub autorem wyrobu (różnie to oznakowywano) jest Albert Hein. Widełki wystrugano w Royal Zilverstad w Schoonhoven, Holandia.Nie ma możliwości podania dokładnej daty wyrobu, gdyż od 1926 r. nie zmienili swoich sygnatur i firma istnieje do dzisiaj.Za mój trud wysłałem Ci na priv czek i nr. mojego konta. Wpisz dowolną cyfrę przed tymi już wpisanymi sześcioma zerami :-DPozdrawiam.
Wojciech82 Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Bardzo ci dziekuję.Przed sześcioma zerami wpisałem cyfrę zero :-)A gołębiem wysyłam ci wielki ale to bardzo wielki szacunek.Pozdrawiam
Gniewkos Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 no to widzę,że jednak trochę racji miałem:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.