oda Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Witam.Informację podaję na podstawie folderu promującego akcję.________________________________________________________W Walimiu w dniach 19-21 września br. ma się odbyć zjazd eksploratorów. Celem badaczy będzie odpowiedź badaczy,czy zawał na końcu sztolni nr II jest końcem wyrobiska, czy też sztolnia ma ciąg dalszy?Ponad to odbędzie się przegląd filmów zawiązanych z eksploracją.Program zjazdu, na który organizator (Centrum Kultury i Turystyki w Walimiu) gorąco zaprasza, zamieszczam na fotce.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Nic ciekawego tam nie odkryją, mogli by gdzie indziej pokopać, no ale ich wybór :] hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam.Zapraszam do lektury:http://polskatimes.pl/gazetawroclawska/fakty24/47044,odkopac-zloto-rzeszy,id,t.htmlGazeta Wrocławska (22.09.2008). opisuje efekty dwudniowych zmagań badaczy podziemi i miłośników historii.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Bardzo ciekaw jestem filmu wspomnianego w artykule z linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Byłem i widziałem nic nie odkopali ,bo tam nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Miałem wpaść, ale jak przeczytałem, że trzeba jeszcze płacić za wynajęcie miejsca pod namiot (choć i tak niedaleko mam rodzine i wolne pokoje) to wolałem zostać w domu. Więc czekamy na reportaż niemiecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.