muslim Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Panowie życze powodzenia i dobrej pogody, no i jakby się dało to dajcie znać jak wam pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 A co tam działają jeśli to nie tajemnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Jutro (choć w sumie juz dziś) mają zacząć szukać, reszta okarze sie w praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 hm...chodzi o tą niemiecką kuchnię polowa spychem zasypaną??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 opowieści z cyklu wiem ale nie powiem, tylko po co taki to pisze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hood Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Albo napisz o co chodzi, albo wyślij kolegom SMSa a nie zaśmiecasz forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 ja wiem tyle:kiedyś kiedyś-ok.5lat temu kupowałem hełm do kolekcji u faceta z Rudnika nad Sanem-poza tym różne różne pociski artyleryjskie(oczywiście bezpieczne i puste skorupy notabene w bardzo ładnym stanie-m.in.moździerzowe niemieckie i brytyjski od piata -są ich zdjęcia nawet w wątku o kolekcjach amunicji gdzieś na głównym) wyciągnięte z byłych leśnych poniemieckich magazynów w okolicach(piękne wykopki w skrzynkach) to słyszałem historię o częściach czołgowych co też można po lasach tam znaleźć i o kuchni polowej która jakoby stała tam po wojnie porzucona przez Niemców-i przy porządkowaniu terenu wepchnęli ją do jakiegoś dołu i spychem zasypali-tyle wiem ja na temat Rudnika-i nie wiem czy to takie bajanie czy też jest w tym coś prawdy-no skorupy na własne oczy widziałem i nawet jak w lewo spojrzę teraz to nadal je widzę:)-więcej nie wiem nic napewno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 No i nici z poszukiwań, ale ekipa od stuga szuka nadal w innych miejscach ;]A co do Rudnika to być coś było tylko, że jakiś prywaciarz zdążył ich ubiec. A kto to był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Zresztą wrócą to może sami coś więcej napiszą, moze też coś o Sandomierzu lub Baranowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.