muslim Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 Panowie życze powodzenia i dobrej pogody, no i jakby się dało to dajcie znać jak wam pójdzie.
skyluke Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 A co tam działają jeśli to nie tajemnica?
muslim Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 Jutro (choć w sumie juz dziś) mają zacząć szukać, reszta okarze sie w praniu
Czarek Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 hm...chodzi o tą niemiecką kuchnię polowa spychem zasypaną???
dr.tommy Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 opowieści z cyklu wiem ale nie powiem, tylko po co taki to pisze???
Hood Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 Albo napisz o co chodzi, albo wyślij kolegom SMSa a nie zaśmiecasz forum.
Czarek Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 ja wiem tyle:kiedyś kiedyś-ok.5lat temu kupowałem hełm do kolekcji u faceta z Rudnika nad Sanem-poza tym różne różne pociski artyleryjskie(oczywiście bezpieczne i puste skorupy notabene w bardzo ładnym stanie-m.in.moździerzowe niemieckie i brytyjski od piata -są ich zdjęcia nawet w wątku o kolekcjach amunicji gdzieś na głównym) wyciągnięte z byłych leśnych poniemieckich magazynów w okolicach(piękne wykopki w skrzynkach) to słyszałem historię o częściach czołgowych co też można po lasach tam znaleźć i o kuchni polowej która jakoby stała tam po wojnie porzucona przez Niemców-i przy porządkowaniu terenu wepchnęli ją do jakiegoś dołu i spychem zasypali-tyle wiem ja na temat Rudnika-i nie wiem czy to takie bajanie czy też jest w tym coś prawdy-no skorupy na własne oczy widziałem i nawet jak w lewo spojrzę teraz to nadal je widzę:)-więcej nie wiem nic napewno!
muslim Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Napisano 18 Wrzesień 2008 No i nici z poszukiwań, ale ekipa od stuga szuka nadal w innych miejscach ;]A co do Rudnika to być coś było tylko, że jakiś prywaciarz zdążył ich ubiec. A kto to był...
muslim Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Napisano 18 Wrzesień 2008 Zresztą wrócą to może sami coś więcej napiszą, moze też coś o Sandomierzu lub Baranowie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.