suchy ss Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 no jest pare gdzie leja piwo a nie w morde:P kwestia dogadania sie;] ale jaknarazie widze ze jest Nas tylko 2:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteryna Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Irekn.A którą nagrodę zdobyłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekn Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 wajcha gdzie jest ta galeria?weteryna główną :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteryna Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Wykrywacz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteryna Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 http://www.poszukiwania.pl/cooper/index.php?cat=37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteryna Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Jeśli wykrywacz to przestukaj do Kruka (znajdziesz na www.poszukiwania.pl)bo zapomniałeś instrukcji oraz karty.Pozdrawiam i gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekn Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 tak wykrywacz faktycznie niema pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteryna Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Sory że w ten sposób musiałem ale wszystkie karty zgłoszeniowe oraz notatki z danymi adresowymi zostały komisyjnie spalone (ostatnie zdjęcie w galerii) na stronie www.poszukiwania.pl/cooper/index.php?cat=37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 irekn pierwsza galeria {okiem kruka i DJ Mario}strona 24pzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 irekn gratulacje na te piwko tesz sie pisze tylko gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 kk 67 troche prywatnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 :>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Panowie co z niedzielą jedzie ktoś kopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 niedziela wolna więc trzeba gdzieś jechać. przechodźcie na nasze forum tam się dogadamy w sprawie wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 gojgoj no nareszcie sie odezwałeś to co z niedziela nasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 panowie ja jestem za wyjazdem ale niemam czym jechac czy ktos mnie zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Ja tez licze na drapane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 ja w piątek aut daje do mechanika jak zrobi to pojadę swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 czyli nici z wyjazdu niema czym jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 gojgoj zarejestrowałem sie czekam na aktywacje.Było by to dobre jak byś jechał swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 kk jestes juz na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 puk puk, wpuśccie mnie na forum MOT :)zarejestrowalem sie i czekam na potwierdzenie.pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 jak zalatwie badania auta to pojade swoim ale niewiem czy dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 na forum wpuszczam codziennie od południa, bo rano w szpitalu jestem, już 9 osób zarejestrowanych mamy, teraz tylko wyczekiwać na nowe wątki ;D wszelkie uwagi i pytania na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekn Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 ja w niedziele nie dam rady ale w sobote na bank jest kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.