QB@ Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 no spoko, ja się pisze, ale lokalny wypad czy na jurę ?Rafał - jutro koniec licytacji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 ja bym skoczyl na klucze :) ale jak nie bedzie wiecej chetnych to lokalny zrobimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Ja się piszę na każdy wypad bo strasznie długo nic nie kopałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Panowie gdzie jedziecie?bo my tzn. Ja Jarek Irek i kumpel Irka jademy ale jeszcze nie wiemy gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 no to możemy skoczyć gdzieś całą ekipą, suchy napisz mi na PW jak ustalicie gdzie chcielibyście jechać, ja proponuję wypad niedzielny, ale jak jesteście za sobotą to dajcie znać, bo wybieram się jutro na zagłębiowską masę krytyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 hehe;] no my chcemy jechac w niedziele a co do miejsca docelowego to bedziemy myslec w niedziele rano;] spotykamy sie o 7-30 tam gdzie zwykle wiec jak chcecie mozecie zajechac i pojedziemy razem;] a Wy gdzie chcecie jechac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 suchy my wyjezdzamy o 6 rano w poszukiwaniu nowych miejscowek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Aha, nie my tak wczesnie nie jedziemy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Zmiana planów, wyjazd o 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 macie wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Panowie kopneliscie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Suchy, Elku sie dał namówic ;)a ja sie melduje w Chrobrzy z fantem ktory miales obiecany :)Czego Szuka Banda Kruka ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 niedzielne trafienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 jakie okolice ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 total a gdzie najczesciej spotykasz kolesi z m.o.t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 w sumie by pasowala blaszka do historii miasta :)gratulacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 KK nie pokazuj juz mi tej blachy:P:D gratki!Total wiem ze Elku jedzie, dzwonilem do Niego xD no to do zobaczenia w sobote;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 ktory mi maila teraz podeslal:>przyznac sie:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekn Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 kk blacha zajeb....!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Krzychu tam poślij dane z nieśmiertelnikahttp://gloriavictis.republika.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 yarek dzieki ale jeszcze link o tych fibulach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 ladne rzeczy :)a ja trafilem takie jedno co yarek dwa ;)suchy: będzie się działo w weekend :D pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=2pVugkMBaR0&eurl=http://www.albatros.adyton.com.pl/ filnik dla przypomnienia o czolgu w naszej okolicy ale naszej ekipy nie wiwdac :/ i muzem nie dostalo pozwolenia na dalsze prace :/ bo z tych wod napisali ze bede sa robic wiry i podmyje brzeg a szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Krzychu prosisz i masz: http://fibule.newworldltd.org/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.