Skocz do zawartości

M.O.T. 09.2008

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A może coś bliżej ? Jakieś szczegóły ?

sory jeśli pojawi się kilka postów tej samej treści ale na publikację odpowiedzi czekam już 6 godzin

Napisano
Gratulje Gojgoj!!
Ja nie wiem co z nieziela bo nie wiem czy mnie do roboty nie wypisza;/jutro wiczorem bede wszystko wiedzial, tzn dam znac w sobote rano jesli oczywiscie do tego czasu bedzie jakies miejsce wolne;] no chyba ze juz mnie nie chcecie brac ze soba :( :P

pzdr.
Dawid
Napisano
Isiu a czemu ty nie jedziesz waszym autem z ojcem?
Napisałem, że samurai u mechanika i dlatego pytałem czy da radę sie załapać u kogoś, ale widzę, że tylko pamięta sie o mnie jak to ja jadę lub jak mam pokazać jakąś miejscówkę.
Pozdrawiam
Yarek
Napisano
ehehe;] spokojnie Jarek cos sie wykombinuje;] moje auto w warsztacie i nihuhu nie da sie nim jechac:( wiec rezygnuje z wypadu a zreszta i tak pewnie do roboty pojde, za pol h sie przekonam:)
pzdr.
Dawid
Napisano
Yarek no niestety prowadzic swojego wozu nie moge bo jutro mam geburstag no chyba wiesz co to jest {urodziny}i od 2 dni już wale ikierownicy do rąk nie chwyce a wiec pretensi do mnie niemiej .
Napisano
szkoda, że tak wyszło ;[ więcej chętnych niż jest miejsc, jakby się miejsce znalazło to bym jechał na 100 %, ale to niech Pan Krzysiek zdecyduje.
Napisano
do L. ? :>
moze bym sie wybral, ale troche nie podrodze macie mnie zebrac.
i tak jutro nie mam z kim isc w teren bo wszyscy zajęci, moglbym wsiasc w pks od biedy.. daj tylko znaka na priv gdzie będziecie się krzątac jak cos.
zdrów!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie