weteryna Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 A może coś bliżej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteryna Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 A może coś bliżej ? Jakieś szczegóły ?sory jeśli pojawi się kilka postów tej samej treści ale na publikację odpowiedzi czekam już 6 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 gojgoj gratulacje!!!!!..Panowie a na niedziele znajdzie sie dla mnie miejsce bo za kierownicą nie dam rady usiascpzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Dzięki za gratulacje! Ja bym był chętny na niedziele jak jest jakieś miejsce wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Gratulje Gojgoj!!Ja nie wiem co z nieziela bo nie wiem czy mnie do roboty nie wypisza;/jutro wiczorem bede wszystko wiedzial, tzn dam znac w sobote rano jesli oczywiscie do tego czasu bedzie jakies miejsce wolne;] no chyba ze juz mnie nie chcecie brac ze soba :( :Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 ja jak pojade bede miał 3 miejsca ale dam znac w piontek wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 jade na 188 procent ale na 15 30 musze byc z powrotem mam 4 wolne miejsca kto chetny dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 widze ze jest wiecej chetnych niz ty masz miejsc ;/;/ Ps. gojgoj i yarek czemu tez autami nie jedziecie ???? bo braknie miejsc ;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 trza bedzie jakas przyczepke zamontowac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Isiu a czemu ty nie jedziesz waszym autem z ojcem?Napisałem, że samurai u mechanika i dlatego pytałem czy da radę sie załapać u kogoś, ale widzę, że tylko pamięta sie o mnie jak to ja jadę lub jak mam pokazać jakąś miejscówkę.PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 ehehe;] spokojnie Jarek cos sie wykombinuje;] moje auto w warsztacie i nihuhu nie da sie nim jechac:( wiec rezygnuje z wypadu a zreszta i tak pewnie do roboty pojde, za pol h sie przekonam:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Yarek no niestety prowadzic swojego wozu nie moge bo jutro mam geburstag no chyba wiesz co to jest {urodziny}i od 2 dni już wale ikierownicy do rąk nie chwyce a wiec pretensi do mnie niemiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Panowie zanerwowo sie tu robi..spokojniej!Najleprzego Wajcha!!!! o 15 jestem u Ciebie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 szkoda, że tak wyszło ;[ więcej chętnych niż jest miejsc, jakby się miejsce znalazło to bym jechał na 100 %, ale to niech Pan Krzysiek zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 panowie 7 15 rano w niedziele czekam na wesolej na rynku kto jedzie dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 panowie teraz niema chetnych dacie znac kto jedzie zemnom czy mam jechac sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 jak już pisałem ja mogę jechać, gdzie mam być dokładnie na tym rynku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 obok kolektury lotka na przystanku czy jeszcze ktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 kk nie wiem co robic ta pogoda doprowadza mnie do szałups.jak będzie padac to tez jedziesz?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 panowie ja odpadam grypa zebrala mnie ;/;/ i jeszcze pogoda fatalna ;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 pada i wieje w Czestochowie ;/ isiu66: dzieki za numery, wybiera sie moze ktos od Was jutro na jure?? zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 ja jade chyba ze bedzie ulewa mam jeszcze 2 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 do L. ? :>moze bym sie wybral, ale troche nie podrodze macie mnie zebrac.i tak jutro nie mam z kim isc w teren bo wszyscy zajęci, moglbym wsiasc w pks od biedy.. daj tylko znaka na priv gdzie będziecie się krzątac jak cos.zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Panowie i jak jedziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=57606&sid=22766616e16a364d6ac5cdb76fc095f3co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.