Zwierzu Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 Znalazłem takie cos razem z alu klamrą WH na pobojowisku z 45 r.Wykonane z mosiądzu,jest obrotnica z cyframi oraz blokada na ustawione cyfry.Jeszcze nie czyszczone więc fotki takie.
Zwierzu Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Napisano 14 Wrzesień 2008 Nie datownik.Podzczas czyszczenia zaczynaja wychodzic litery.Cyfry tez są.Zaczynam sie przychylac powaznie ze to ma cos wspólnego z feldpost.
abcd Napisano 14 Wrzesień 2008 Napisano 14 Wrzesień 2008 Nastawny datownik typu /dzień/skrót nazwy miesiąca/rok/,mógł on być używany zarówno w instytucji wojskowej jak i cywilnej.
Zwierzu Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 Znalazłem takie cos razem z alu klamrą WH na pobojowisku z 45 r.Wykonane z mosiądzu,jest obrotnica z cyframi oraz blokada na ustawione cyfry.Jeszcze nie czyszczone więc fotki takie.
Pytanie
Zwierzu
Znalazłem takie cos razem z alu klamrą WH na pobojowisku z 45 r.Wykonane z mosiądzu,jest obrotnica z cyframi oraz blokada na ustawione cyfry.Jeszcze nie czyszczone więc fotki takie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.