bjar_1 Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 Porsze o datowanie. Czy to guzik cywilny, czy wojskowy?Sygn. : *F.BIERTUMPFEL W WAR. [ucho]No.460 ULI.SENATORSKA*
martian. Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Trudno powiedzieć, ja stawiam na urzędniczy, szkolny....
8total4 Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Guzik mógł byc także używany jako zastępczy w wojsku, z braku sortu.pozdro!
martian. Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Właśnie się nad tym zastanawiałem i taka refleksja mnie naszła: wówczas chyba z tym problemu nie mieli. To raczej bliżej wojny. Choć tego też nie można wykluczyć. Ale w każdym razie, faktycznie raczej nie użytku powszechnego. Ps Bjar może w śniedzi coś siedzi;) miałem wiele takich wypadków... Nadmierna dbałość o oporządzenie (popiół) i guziczki niestety ......
bjar_1 Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 Dzięki za informacje i wszelkie sugestie panowie :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.