Skocz do zawartości

Łowicz 2008 nadchodzi!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Fajne wprowadzenie z niemieckich kronik i przejście do rekonstrukcji. Filmowane z jednego miejsca ale jest co oglądać. Jeszcze kilka takich filmów a założysz Okejos wypożyczalnię filmową dla rekonstruktorów i dziatwy szkolnej (edukacja!!!) :-)))) I do przodu :-)
P.S. Jedno ale", jak dla mnie więcej Polaków" ginie w ucieczkach niż Niemców" w ataku :-)))))
Napisano
Tą kwestię w przyszłości uporządkujemy, wyznaczając konkretnym osobom konkretne role. Na szczęście amunicji było dużo.
Nad Bzurą uciekający niemiecki czołgista musiał paść a zawał", bo polakom zabrakło pestek, żeby zapobiec próbie ucieczki"
Napisano
Irke mylisz sie materiał jest z 2 kamer oddalonych od siebie o ok 100 mjedna to polacy druga niemcy
materiału jest duzo ale pojemność tuba narzuca pewne ograniczenia
Napisano
nieskromnie sie przyznam ze jestem strasznie leniwy i poswiecam max 4 godziny na film - ten mnie kosztował 4-5 godzin pracy przy piwku....zaczynam tez dostrzegać braki programu w którym pracuję ...
Napisano
Okejos, qrcze, 4-5 godzin pracy przy piwku na kompie(!!!)" - o rezultatach takiego trybu życia i pracy mamy oddzielny wątek tu na Odkrywcy :_)))))))))))))) no ale z drugiej strony, kto montowałby takie filmy :-)))
pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie