wolfik1 Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Ktoś wie czy w maju przyszłego roku będzie znów w Modlinie , Berlin 1945 ?
Steiner7 Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Foto Galeria Zbigniew Rześny http://zr2008.republika.pl/lowicz2008/wszystkie/index.html
okejos Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=hp5eBQu5atU
Darda Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Okejos, jestem pod wrażeniem. To naprawdę kawał dobrej roboty. Pozdrawiam i gratuluję.
Irke Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Fajne wprowadzenie z niemieckich kronik i przejście do rekonstrukcji. Filmowane z jednego miejsca ale jest co oglądać. Jeszcze kilka takich filmów a założysz Okejos wypożyczalnię filmową dla rekonstruktorów i dziatwy szkolnej (edukacja!!!) :-)))) I do przodu :-) P.S. Jedno ale", jak dla mnie więcej Polaków" ginie w ucieczkach niż Niemców" w ataku :-)))))
Steiner7 Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Tą kwestię w przyszłości uporządkujemy, wyznaczając konkretnym osobom konkretne role. Na szczęście amunicji było dużo.Nad Bzurą uciekający niemiecki czołgista musiał paść a zawał", bo polakom zabrakło pestek, żeby zapobiec próbie ucieczki"
okejos Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Irke mylisz sie materiał jest z 2 kamer oddalonych od siebie o ok 100 mjedna to polacy druga niemcymateriału jest duzo ale pojemność tuba narzuca pewne ograniczenia
okejos Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 nieskromnie sie przyznam ze jestem strasznie leniwy i poswiecam max 4 godziny na film - ten mnie kosztował 4-5 godzin pracy przy piwku....zaczynam tez dostrzegać braki programu w którym pracuję ...
wolfik1 Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 a jaki to program ? ja używam Pinnacle Studio 12 ale czasem mi procek nie daje rady z obróbką i muszę spokornieć przy efektach :-(((
okejos Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 to samo ale dla mnie za malo opcji do pracy na wielu sciezkach naraz
Irke Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Okejos, qrcze, 4-5 godzin pracy przy piwku na kompie(!!!)" - o rezultatach takiego trybu życia i pracy mamy oddzielny wątek tu na Odkrywcy :_)))))))))))))) no ale z drugiej strony, kto montowałby takie filmy :-)))pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.