von Neumarkt Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Witam,kolega prosił o zidentyfikowanie widocznej na zdjęciu klamerki,z powodu braku pod ręką linijki,dla porównania wielkości posłużyłem się monetą.Metal nieznany,ale sądząc po patynie będzie to stop miedzi.
von Neumarkt Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Witam,kolega prosił o zidentyfikowanie widocznej na zdjęciu klamerki,z powodu braku pod ręką linijki,dla porównania wielkości posłużyłem się monetą.Metal nieznany,ale sądząc po patynie będzie to stop miedzi.
von Neumarkt Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Tak wygląda od zadka.Za pomoc w identyfikacji z góry dziękuję,pozdrawiam v.N .
kilgore Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Czy kolega nie obrazi sie,jeśli wstawię zdjęcie swojej?.Zidentyfikowć nie potrafie.Nasuwają mi sie lużne skojarzenia z mitologiczną Meduzą.
pomsee Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Kilgore ta Twoja to głowa Meduzy symbol stosowany w ozdobach związanych z mundurami różnych europejskich armii z pocz. XIX w.
Pytanie
von Neumarkt
Witam,kolega prosił o zidentyfikowanie widocznej na zdjęciu klamerki,z powodu braku pod ręką linijki,dla porównania wielkości posłużyłem się monetą.Metal nieznany,ale sądząc po patynie będzie to stop miedzi.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.