dremar Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Dołacze do osoby która w najbliższym czasie wybiera się z wykrywką w okolice Wrocławia.gg. 5727083
OloOcki Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 ja mieszkam 100km od wrocka planuje wypad. Jak cos to sie odezwe
regers Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 Jak coś to ja też bym sie pisał na jakiś wypad za Wrocław mieszkam 40km od Wro!
matrix14xxx Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 W niedzilę planuję przechadkę po polach na północ od Wrocławia.
zbyl Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Ja w sumie też jestem z Wrocka, dokładnie to z Zakrzowa. Przygodę z wykrywką zacząłem niedawno, mam Ace 250 i jestem zadowolony z tego wykrywacza, na razie nie wyciągnąłem żadnej sensacji, ale pewnie coś gdzieś czeka na mnie pod ziemią. Z miła chęcią pochodził bym z doświadczonymi odkrywcami i pouczył się coś, ale niestety weekend mam zajęty, bo jadę do Brzegu, tam będę biegał po starym lotnisku i terenach pod Małujowicami. Ale w przyszłości z miła chęcią dołączę do jakiejś ekipy na wspólne poszukiwania.
traper6 Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Lotnisko w Skarbimierzu jest przeryte na wszystkie możliwe sposoby.1.Dosłownie złomiarze, są zaopatrzeni w proste wykrywki typu PI i wykopują każdy kawalątek złomu który da sygnał.2. Jeżeli ci chodzi o III Wojnę Śląską to rozegrała się CENTRALNIE na terenie lotniska. (porównaj sobie mapki, jeżeli masz do nich dostęp). A musisz wiedzieć że teren lotniska (pola bitwy) był niwelowany ciężkim sprzętem przez obu okupantów.Właściciele okolicznych pól raczej przeganiają ze swoich terenów (a i tak nic ciekawego tam nie znalazłem).No, ale cóż.Wszystko przed Tobą.Pozdrawiam.
zbyl Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Nic nie mam do stracenia, mój kuzynek mieszka w Brzegu akurat od strony lotniska, więc będę miał gdzie mieszka i będzie blisko do lotniska, a wieczorkiem jakaś imprezka przy piwku i ewentualna ocena znalezisk.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.