Kołcz Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Witam jestem nowy na forum lecz II wojna interesuje się już od bardzo dawna jestem tez modelarzem poszukuje zdjęć Tygrysa I wersji E ostatniej ze stalowymi kołami chciałem znaleźć jakiś fajny materiał na dioramke lecz nic nie przykuło mojej uwagi na internecie żadnych fajnych zdjęć przedstawiających ten pojazd same znane być może ktoś z was ma jakieś zdjęcia prosił bym o wstawianie pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 ja znalazłem takie tylko nie wiem czy to wersja która cię interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 i jeszcze takie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 witam, nie wiem czy znasz ta stronke ale ja od czasu do czasu znajde cos co mi pomaga zbudowac cos swojego. tu masz link: http://www.missing-lynx.com/gallery/gallery_dioramas.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kołcz Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 zdjatka fajne z tym ze to jest wczesna wersja tygrysa H1 z bandażami gumowymi na kolach a ja szukam ostatniej ze stalowymi kołami i zmienona wieża szukam czegoś takiego jak na fotce załączonej tylko potrzebuje jakiś fajnych fotek na dioramke i u jest problem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba37 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Kołcz poszukuje zdjęć ostatniej wersji Tygrysa. Tymczasem na pierwszym zdjęciu widzimy wczesnego Tygrysa, a na drugim też wczesnego, ale tzn Initiala".Kołcz, z takimi prośbami to udaj" się na forum modelarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Witam nie wiem czy dotarłeś do tej strony tu są przykłady malowań tygrysów http://www.alanhamby.com/paint.shtml pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Z czego chcesz wykonać model? Jakaś wypraska+waloryzacja, karton czy od podstaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.